Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primește vizita nou-promovatei Timba Timișoara

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
09.11.2017

CSU Sibiu primește vineri vizita celor de la BC Timba Timișoara, după care va dura aproximativ o lună până la următorul meci pe care sibienii îl vor juca pe teren propriu. Partida se joacă de la ora 19, la Sala Transilvania.

Înaintea pauzei ce urmează în Liga Națională de Baschet Masculin, CSU Sibiu va disputa un nou meci în fața propriilor suporteri, în compania timișorenilor de la BC Timba. Interesant este că Dan Fleșeriu l-ar putea folosi în confruntarea de mâine pe Bogdan Popescu, care a început sezonul alături de timișoreni, iar astăzi a fost anunțat la Sibiu, transfer despre care site-ul nostru anunțase în seara trecută.

Înaintea acestei partide, galben-albaștrii au strâns trei victorii și două înfrângeri în campionat. În ultima partidă, formația sibiană a cedat la un punct confruntarea cu BCM U FC Argeș Pitești. Înainte de acest meci, jucătorii lui Dan Fleșeriu au înregistrat trei victorii importante cu medaliatele sezonului precedent și o primă înfrângere, pe terenul celor de la BC SCM Timișoara.

În ceea ce privește formația oaspete, BC Timba Timișoara a obținut două victorii în acest sezon, în campionat și în cupă. Timișorenii s-au impus în fața celor de la CS Dinamo București și CS Phoenix Galați și au cedat partidele disputate cu BC SCM Timișoara, CS Phoenix Galați și SCM Universitatea Craiova.

Cel mai bun marcator al lui CSU Sibiu în actuala ediție de campionat este Tyler Laser, cu o medie de 21.6 puncte pe meci. Timișorenii se bazează și ei pe un jucător care adună în medie 18 puncte pe meci, fiind vorba de Thomas De Thaey.

Meciul de vineri, 10 noiembrie, dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara va fi arbitrat de Laurențiu Grigoraș, Alexandra Stan și Ioan Răzvan Moraru.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!