Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se împune fără probleme la Chiajna

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.10.2013

 Liga Naţională de Baschet

Etapa a 5-a

62 - 86

 26.11.2013
Sala Sporturilor
Chiajna

0-5 Fișa meciului 4-1

CSU Sibiu nu a avut emoţii în confruntarea desfăşurată sâmbătă seară la Sala Sporturilor din Chiajna. Sportivii antrenaţi de Miodrag Perisic şi-au adjudecat toate cele patru sferturi pentru ca în final să se impună în faţa Concordiei cu scorul de 86-62. De asemenea, CSU s-a aflat la conducere pe tot parcursul jocului, ilfovenii neizbutind să se apropie la o distanţă mai mică de 15-20 de puncte. De menţionat că gruparea din Cibin se bucură de un început foarte bun de sezon. practic cel mai bun din ultimii ani, iar acest aspect poate fi observat mai ales în tribunele sălii Transilvania.

Prea multe aspecte legate de evoluţia scorului nu pot fi menţionate, oaspeţii controlând de la bun început duelul impunându-şi ritmul. La capitolul evoluţii remarcante îşi face din nou prezenţa Alexandar Vuletic, cel mai bun recuperator în acest început de sezon. Nici de această dată sârbul nu a putut fi oprit de către defensiva adversă, reuşind să recupereze 17 mingi, dintre care 6 ofensive. Deşi a excelat la acest capitol, având 20 de unităţi la eficienţă, Vuletic nu a terminat în double-double datorită unei prestaţii modeste la capitolul finalizare. Principalul marcator al trupei conduse de Vladimir Lucic a fost Nemanja Petrovic, autor a 24 de puncte şi 20 de unităţi la eficienţă.

De partea cealaltă Ceskovic a adunat 21 de puncte şi 7 pase decisive pentru 27 de unităţi la eficienţă. Ca şi aspect negativ Deven Austin a exagerat cu aruncările de la mare distanţă, zece la număr, dintre care doar două şi-au atins ţinta. În aceeaşi postără se află şi Vasile Ştefan de la Chiajna, care a marcat tot două aruncări de trei puncte, însă din 11 încercări. Practic CSU Sibiu şi-a depăşit adversara la aproape toate capitolele, excepţie făcând doar procentajul de la libere, 71% faţă de 77% a gazdelor.

În urma acestui rezultat CSU Sibiu are un bilanţ de patru victorii şi o singură înfrângere, aflându-se la egalitate cu plutonul de formaţii ce împart prima poziţie. De partea cealaltă Chiajna rămâne fără victorie în Liga Naţională de Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!