Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu surclasează campioana en-titre

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.12.2013

92-69

CSU Atlassib Sibiu s-a impus pe teren propriu în fața celor de la CSU Asesoft Ploiești cu scorul de 92-69. Această partidă a contat pentru etapa a XI-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Gazdele de la CSU Sibiu au început tare partida și au marcat 7 puncte fără ca oaspeții să dea vreo replică. Abia după 3 minute scurse, Asesoft a reușit să puncteze, prin Gerald Lee. Apoi cele două echipe au dat senzația că vom asista la un meci foarte echilibrat, cu puține puncte marcate. Gerald Lee a mai marcat două puncte pentru echipa și a dus scorul la 11-8, pentru gazde. Sibiul s-a distanțat la 11 puncte datorită jocului foarte bun făcut de Austin și Nelson. În ultimul minut al actului inaugural, Asesoft a înscris 5 puncte și a redus din diferență, 19-13.

Sfertul secund a fost unul dominat copios de gazde. Datorită prestație din acest interval, sibienii au trecut la cârma jocului. Aruncările de la 3 puncte care plecau din mâinile jucătorilor gazdă, parcă nu aveau altă destinație decât plasa coșului. Ultimele două minute ale sfertului parcă au fost decupate dintr-un concurs de aruncări de la 3 puncte. În acest interval scurt de timp s-a marcat 5 coșuri de la mare distanță. Balul a fost început de Ceskovic, a urmat replica rapidă din partea lui Adamovic, Ceskovic apoi în stil de mare campion a mai plantat o triplă. Rawle Marshall i-a imitat pe cei doi și a înscris și el cu 7 secunde rămase din prima repriză. Cele 7 secunde au fost îndeajuns pentru sibieni să mai marcheze o dată de la mare distanță, prin Milos Bojovic. După ce se fluierase pauza, Rawle Marshall l-a lovit pe Cristian Crăciun cu mingea și a fost descalificat.

Jocul s-a reluat după pauză cu Ceskovic executând aruncările libere în urma faultului tehnic al lui Marshall. Toată lumea se aștepta ca Asesoft să revină în forță după pauză, însă nu a fost așa. Nici în actul trei nu au reuşit să oprească tăvălugul ofensiv al gazdelor și nici să răspundă la fel de bine pe faza de atac. Ceskovic a fost liderul gazdelor în sfertul trei pe fază ofensivă iar acest lucru a oferit echipei sale un avans liniștitor. Scorul după 30 de minute de joc era 71-47 în favoare gazdelor.

În ultima perioadă de joc CSU Asesoft Ploiești nu a putut face nimic altceva decât să se recunoască învinsă și să mai limiteze puțin proporțiile scorului. Pe finalul partidei cei doi tehnicieni sârbi au trimis pe parchet și jucători care în mod normal nu prind minute. Vlad Negoițescu și Vlad Dumitrescu au intrat la oaspeți pentru ultimele 3 minute în timp ce pentru Sibiu a intrat Cristian Ban. Scorul final al partidei l-a stabilit Vlad Negoițescu care a oferit o minge cu panoul pentru scorul 92-69.

După această victorie, CSU Sibiu a ajuns la același record stagional ca și adversarii din această seară, 9 victorii și 2 înfrângeri.

foto flash: Răzav Păsărică

52 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    hmmm...
    corectati titlul...
    sibiul nu putea sa surclaseze ploietiul cu scorul de 92 - 96!!!
    parerea mea e ca i-au pulverizat!

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      erata
      ploiestiul...

      PS: pe cand un buton de EDIT?

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • U BT Cluj-Napoca highflyer:

      cred ca e obisnuita redactia cu victorii ploiestene
      ...ma mir insa cum arbitrii l-au eliminat pe marshall :))...pana acum nu vedeau asa ceva.

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • U BT Cluj-Napoca highflyer:

      cred ca e obisnuita redactia cu victorii ploiestene
      ...ma mir insa cum arbitrii l-au eliminat pe marshall :))...pana acum nu vedeau asa ceva.

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      hmmm...
      high, esti high? :P
      am vazut ca iti place sa te repeti. sau poate vrei sa subliniezi anumite lucruri!
      :))))))))))))))))

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • U BT Cluj-Napoca highflyer:

      as vrea eu sa fiu high
      deocamdata ma bucur de victoria sibiului. nu stiu de ce apare tot de doua ori cand postez ceva... rog pe administratori sa stearga al doilea comment, daca e identic cu primul.

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Campioana din ploiesti , unde m.... esti ?
    Au fost salvati de Perisic , ca a bagat tinerii, altfel faceam linistit suta :d

    I-am servit pe ploiesteni exact cu ceea ce merita , ura noastra fata de ei e veche, noi stim de pe pielea nostra ce inseamna sa fi furat la fel si clujenii alaturi de oradeni cele mai recente victime, asesoft este singura echipa care e tratata asa rau la Sibiu . Nu stiu daca au aratat cei de la digi , insa au fost niste momente in care jegosul sef iacobescu a injurat publicul si a aratat semne obscene, jucatorul marshal il loveste intentionat in figura pe Craciun ...pai ce sunt gesturile astea ? daca nu stii sa pierzi nu te mai prezenta , nu mai vorbesc de alte gesturi din trecut a celor de la asesoft. Au meritat cu varf si indesat, noi nu suntem Chiajna , nu poti sa vii cu asemenea mizerii in sala Transilvania ....

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu totio :

    Redactie!!!!
    niciun cuvant despre iacobescu? cum si-a scuipat "angajatul" ciulin? care cu ultimele farame de mandrie l-a eliminat?....wait....sponsorizari de la ploiesti si nu puteti scrie?

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    frumos
    Cu siguranta cel mai interesant rezultat din actuala editie de campionat. Munca de la Sibiu inceputa anul trecut - cand s-a renuntat in sfarsit la tactica de street-ball cu 6 americani - incepe sa dea roade. Foarte frumoasa si atmosfera creata de fani, arata asa cum era acum multi ani. Nu pot sa nu remarc inclusiv "simpatia" cu care au fost primiti "campionii nostri" :))

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    meci
    Sa-i ai pe Gerald Lee,Zekovic si Burlacu impotriva decat a lui C. Lee si sa nu fi in stare sa-ti fructifici asemenea avantaj inseamna ca ai jucat turca.iacobescu efectiv a depasit orice nivel de suportabilitate,nu este campionatul lui proprietate personala,cred ca ar trebui sa i se dea o pauza foarte lunga de meditatie asupra a ce inseamna totusi sportul.Iar Dumbzilla ala de Marshall,dupa ce ca e platit cu un sac de bani si presteaza EXECRABIL de cand a aterizat la Ploiesti si-a mai dat si in petec cu un gest care ar trebui sa-l faca pachet si sa se duca in lumea asta larga pe unde o crede el c-o mai gasi alti fraieri sa-l tolereze astfel.

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      recuperari
      tu intelegi ca Ploiestiul a avut doar 21 de recuperari

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    nu-s ai nostri...
    sunt doar campioni doar pt ei si ciulin&co

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Felicitari CSU Sibiu!
    Jos palaria in fata celor de la Sibiu cum au jucat astazi. Aveti o echipa foarte buna si publicul a fost exceptional punand presiune pe tot timpul jocului pe adversari.Nu am vazut Ploiestiul "pierdut in spatiu"ca in acesta seara de mult timp.Aveti o galerie extraordinara care a dat tonul la lupta(pacat ca la noi in Craiova galeria s-a vandut ori politicului ori interlopilor...care da mai mult).
    P.S. Mi-a placut la nebunie "campioana din ploiesti,unde m(p)... esti!Tare de tot!Felicitari!

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    marshall
    Sper ca marshall sa fie suspendat cateva etape...pur si simplu no poti face asa ceva si dupa cum observ are iesiri de genu in mai toate meciurile

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Starchaser :

    Asta e adevarata lor fata
    imaginea ce ii caracterizeaza perfect pe asehotzi

    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1457679_685351084838892_428571789_n.jpg

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      Rusine
      Acest Iacobescu este o RUSINE a baschetului romanesc. Unde este oare comisia de disciplina? In alte parti astfel de gesturi de provocare a publicului se aleg cu suspendari lungi si penalizari usturatoare. Dar la noi ....?

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asesoft48 :

    bravo baietii
    habar nu aveti ce inseamna baschet adevarat prietenii voi nici macar antrenamente nu aveti cate meciuri oficiale avem noi in doua luni jucatorii aia nu sunt robotii e normal sa vina meciuri in care sa cada fizic bucurativa asta e prima si ultima victorie a voastra e ca si cum ati luat campionatul bucurativa de liga nationalaca altceva nu stiti cum arata bafta

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      mda...
      bine ca stiu "prietenii" de la asehotz blatesti ce e ala baschet...
      "bucurativa" de spectacolul dat de iacobescu&CO!!!

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asesoft48:

      unguru
      khimki moscow si cred ca am spus totul tot cu ciulin am batut si echipa aia de euroleague daca ati auzit de competitia asta

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      Meciuri
      Ma insel eu cumva si nu asta le este meseria? Si noi prestam la locul de munca minim 5 x 8 ore / saptamana. Unii chiar 6 x 8 sau chiar mai mult. Ei se antreneaza si se pregatesc pentru acest efort intens de maxim 70-80 min / saptamana. Deci nu prea au dreptul sa se plinga de oboseala. Mai ales cei din asehotzi, care un lot complet, cu jucatori adusi special pentru EUROCUP.

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • CSM CSU Oradea ZapPy:

      NBA Much?
      E deplasata comparatia dar de NBA ai auzit? Aia joaca meci in fiecare noapte nu cu pauza 1 saptaman si scuze ca joaca in nu stiu ce cupa. Asesoft a luat-o... si rau. Nu mai conteaza scuzele.

      cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    imi cer iertare...
    nu stiu ce-i aia... poate imi povestesti despre euroleague, poate chiar si despre eurocup.

    pana atunci...

    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1457679_685351084838892_428571789_n.jpg

    "bucurativa" de ipostaze ca astea!

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Diana. :

    Nu m-am uitat la meci.
    Cine este bun si imi spune si mie ce a facut "minunatul" de Marshall?

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    marshall
    doar s-a molipsit de la iacobescu. atat
    vorba aia...
    cine seamana s-aduna.

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Diana. :

    @ungueu
    A facut la fel de urat ca Iacobescu sau a fost mai jos decat el?

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu clamun :

    @diana
    la terminarea primei jumatati de meci, a luat mingea si la lovit in fata pe cristi craciun. meciul era in pauza, asa ca repriza a doua a inceput cu loviturile noastre pt faultul tehnic.
    oricum ce a facut iacobescu este de antologie, nu cred ca-l mai poate intrece cineva, intr-o arena sportiva de baschet.

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu alexander :

    :)
    de mult asteptam sa ii puna cineva la punct pe asehoti. cu atat mai mare bucuria ca Sibiul a fost echipa ce le-a aplicat corectia asta. A fost o seara magnifica. Mai degraba as tine sa mentionez prestatia de exceptie a baietilor nostri decat gesturile lamentabile ale unui presedinte de club pesemne si ale unui idiot, pesemne baschetbalist la echipa campioana.

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      cool down! :)
      Stati linistiti. In playoff nici marele Ciulin nu v-a indrazni sa-l elimine pe Iacobescu. Acum ne-a servit, asa cu zaharelul, sa-si mai atenueeze imaginea de "aservit al D-lui senator de Asesoft" :P

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      cool down! :)
      Stati linistiti. In playoff nici marele Ciulin nu v-a indrazni sa-l elimine pe Iacobescu. Acum ne-a servit, asa cu zaharelul, sa-si mai atenueeze imaginea de "aservit al D-lui senator de Asesoft" :P

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe radu1980 :

    asesoft48
    de ce nu spui ca azi a-ti fost slabi.A-ti batut si voi pe khimki o data, tot respectul, dar lucru asta nu se va mai intimpla niciodata, la meciul retur rusii v-a dat cu terenul in cap, deci las-o mai moale, in rest CSU SIBIU 92 - asesoft69 no comment

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Starchaser :

    :))
    Ati nu a-ti, treci pe la scoala si pe urma posteaza aici.

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe radu1980 :

    ....
    CSU SIBIU 92- asesoft 69 restul e tacere

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    frumoasa echipa
    Sibiul are una dintre cele mai frumoase echipe din acest campionat. Imi pare rau ca l-am pierdut asa usor pe Ceskovic care joaca excelent meci de meci la Sibiu.

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu clamun :

    cifra orgasmica
    oare asehotii sunt multumiti cu 69 lor?

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      suta era chiar orgasmica
      Stai ca s-a terminat asa pentru ca a introdus Perisic jucatorii tineri in ultimele minute , ca altfel sigur atingeam suta , iar ei nu mai inscriau asa usor ultimele 3-4 cosuri ... era si mai mare umilinta

      cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    Raspunde
  • CS Rapid București Rapidist4Life :

    bravo Sibiu
    Bravo CSU Sibiu si mai ales publicului pentru atmosfera creata. Daca fiecare echipa de baschet din Romania ar avea asemenea fani, baschetul ar fi fost sport national.

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu clamun :

    bancul zilei:

    la pauza arnautovici ii intreaba pe jucatorii lui... baieti sunteti de acord s-o punem de-un 69? la final toata lumea a fost fericita.

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mure :

    Mohamed
    Stie cineva de ce a fost descalificat Mohamed ? A iesit din sala direct de pe teren la faza cand a fost eliminat si Iacobescu.

    cu 10 ani în urmă (07.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Claudia_trusca:

      @Mure
      Din motive medicale. Nu a fost descalificat. A primit o lovitura la coasta, iar din spusele lui Ionut Georgescu, a fost trimis la spital.

      cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sibiutz023 :

    mohamed
    cica o iesit accidentat

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    Pentru toti frustratii de mai sus!!!
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1457679_685351084838892_428571789_n.jpg


    fara numar poza de mai sus pt toti cei dragi!

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    FELICITARI
    Felicitari Sibiului pt jocul prestat si pt ca au facut ca Asesoft sa fie o echipa de pluton,iar cine zicea ca la Craiova sunt multe trivialitati inseamna ca nu a auzit ce s-a strigat aseara(mi-a placut cand toata sala a strigat UE Asesoft),dar asa se sustine echipa favorita,punand presiune si pe arbitrii si pe adversari.Ciulin un jeg de arbitru care a luat decizia eliminarii lui marshall(intentionat cu litera mica) de frica publicului,de altfel decizie foarte corecta.FORZZA STIINTA!

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Campioana din ploiesti , unde m.... esti ?
      Noi nu jignim pe gratis decat daca suntem furati sau asistam la mizerii precum cele de aseara sau altele din trecut ale celor de la asesoft, e o competitie sportiva nu suntem la teatru e normal sa pui presiune pe adversar , dar faptul ca am sters pe jos cu aseosftul si pe teren si intribuna e consecinta faptelor lor ,nu poti sa vii cu mizeri dinastea intr-o sala precum a noastra unde se stie cum se traiesc meciurile de baschet .... Scandarea preferata nu a fost UE asesoft ci intrebarea : campioana din ploiesti unde m .... m.... esti ?

      cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asesoft48 :

    Vulc
    Ia intrebatil voi pe Vulc al vostru cine a inventat blatul in baschet cate meciuri a vandul lui Dinamo habar nu aveti tovarasii daca nu exista Asesoft va zbateati in mocirla in mediocritate am pus baschetul romanesc pe harta europei am invins si am eliminat echipe de traditie si cu bugete de milionae de euro voi va multumiti cu mediocritatea campionatului intern asta ati facut voi pentru baschetul romanesc am adus primul trofeu european din istoria baschetului romanesc("tot datorita lui Ciulin si aia de ii mentionati voi") jucam in alta liga baietii.Cica voi sunteti civilizati marele oras capitala cultural europeana de fapt sunteti orasul cu cei mai multi rregi si cei mai multi imparrati asta e definitia orasului vostru.Nici in giulesti nu e mizerie mai mare ca acolo la voi.Bafta baietii

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Alo domnu!(ca asa zic astia colorati ca voi) Gramatica matale e subtila d lipseste cu desavarsire. Tu nu cred ca ai vazut meciuri ale lui Vulc. Ar trebui sa stii baschet sa vorbesti de el. Niciodata in istoria voastra(scurta si urata) nu ati avut un baschet atat de spectaculos si rar am vazut si la Cluj un baschet atat de spectaculos cum juca Sibiul lui Vulc mereu...ca omul nu a stiut sa se retraga cand trebuie nu cred ca iti permite sa deschizi gura dat fiind ca nu l-ai prins si vorbesti din povesti cu pesti bruneti. Va aduc aminte faptul ca Obradovic a avut 21+ de libere intr-un meci, mai mult decat echipa adversa in meciurile dintr-o finala a unui campionat. Va aduc aminte ca ati castigat a 4 cupa a Europei, nu mare lucru. Va aduc aminte scandalul cu bulgarii de la finala cu Pitesti. Va aduc aminte dovezile clare cu Ciulin si folcloristele. Nu in ultimul rand va aduc aminte ca traiti intr-o cu totul alta Romanie si bine ca e asa.

      Maestre alte echipe din Romania au jucat cu Pau Orthez, cu echipe serioase, nu se lauda ca au castigat a 15-a cupa a Europei. Baschetul in Romania nu ainceput in 2001-2002. Acesti ploiesteni se joaca cu nervii oamenilor obositi de la lucru si tare mi-e teama de un macel intr-o zi la Sibiu sau al Cluj unde se intampla rar ceva, dar cand oamenii sunt jigniti cu asemenea gesture, indura greu faptul ca unii isi pot bate joc in asemenea hal de tot si toate.

      Sa speram ca Ploiestiul pana una alta se opreste cu jocul rusinos care il etaleaza in marea majoritate a meciurilor Europene...ne-am umflat ca am batut in Rusia si dupa aia in Romania umilinta a fost peste limitele suportabile pt ca nu era Ciulin

      cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asesoft48:

      aha
      vorba cantecului frustrarea face victime si inca o vorba zeljko bubanja zicea dupa meciul nostrus din rusia pentru toti cei care ne critica citez "baschetul nu este pentru prosti" numai bine

      cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pai da am vazut in retur ca nu e pentru prosti. Eu ce am zis? Prostii stiam si noi cine is, asteptam sa vedem pentru cine ii baschetul ca sa stim clar ca, ce si cum si cand si cat.

      cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu clamun :

    normal
    cata dreptate ai asesoft48, din cauza asta iacobescu nu se poate integra in acest sport. semnele pe care le face unei sali intregi, stau marturie.

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe radu1980 :

    asesoft48
    alo mestere CSU SIBIU a jucat in cupele europene cu Barcelona.Sper su nu ma insel dar nu cred ca o echipa din Romania a mai intalnit o echipa cu traditie mai mare ca Barcelona.Asa ca te rog sa stai cuminte in banca ta si cand mai vorbesti de CSU fa-ti tata intai cruce

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      asehotzul...
      nu stie de barcelona...
      pt el doar kimki joaca baschet!!!
      :)

      cu 10 ani în urmă (09.12.2013)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    APEL
    Fac un apel calduros suporterilor echipelor din : Cluj,Mures,Oradea,Medias,Craiova,Timisoara,Tg.Jiu :pe iacobescu sa-l PRIMITI BINE!!! Merita !

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      subscriu!!!
      La Oradea mojiciile si mizeriile asehotzilor sunt taxate de ceva vreme!!! Pacat de meciul direct, recent disputat la Oradea cand atmosfera a fost super, publicul si-a facut datoria (si le-a facut printre altele urarile de rigoare asehotzilor), CSM a avut meciul in mana si....a pierdut pe mana ei! Pacat, mare pacat.... ca se putea!

      cu 10 ani în urmă (09.12.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!