Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu, victorie cu CSM Steaua Eximbank

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.10.2017

CSU Sibiu a reușit să învingă pe teren propriu CSM Steaua Eximbank București, scor 88-74, meci din etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La pauză scorul a fost 39-36 pentru oaspeți, dar elevii lui Dan Fleșeriu au reușit să întoarcă senzațional scorul după pauză.

Cei mai buni marcatori ai meciului bănuim că au fost Laser și Cooper pentru CSU Sibiu și Runkauskas pentru steliști. Revenim cu detalii când vom avea la dispoziție și statistica oficială care nu a funcționat în timpul meciului. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • 76ers :

    ...
    Alt meci, vesnica problema, arbitrii. Felicitari Sibiu totusi, asa echipa, fara aruncatori de 3 si ce se mai zicea pe aici dar pana la urma au iesi cu 2-0 dupa meciuri cu Oradea si Steaua, impresionant. Imi pare sincer rau de Capers pentru ca dupa cum se vede este ruptura de ligamente si incepuse excelent sezonul. Despre Steaua, am crezut ca au fost ungurii prea puternici dar tind sa cred ca de fapt a fost Steaua prea slaba. Au nume, joc mai putin.

    cu 6 ani în urmă (14.10.2017) Raspunde
  • I <3 Sibiu :

    ...
    Revansa din PlayOff-ul sezonului trecut e completa pentru Sibiu : Oradea + Steaua!
    Un gust amar lasat totusi de accidentarea lui Capers, care probabil e out sezonul asta. Pacat...

    cu 6 ani în urmă (14.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!