Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu vs. BC Timișoara, al doilea meci consecutiv pe care galben-albaștrii îl joacă cu casa închisă

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
12.01.2018

Fanii sibieni vor umple și sâmbătă seara până la refuz tribunele Sălii Transilvania, așa cum au obișnuit în nenumărate rânduri în acest sezon. Clubul sibian a anuntat SOLD OUT pentru confruntarea cu BC SCM Timișoara, fiind al doilea meci consecutiv pe care sibienii îl dispută cu casa închisă. Dacă în sezonul precedent, CSU Sibiu juca cu casa închisă în meciurile de Play-Off, în această ediție de campionat fanii sibieni au umplut tribunele încă din sezonul regulat, la majoritatea partidelor jucându-se cu casa închisă.

Partida de sâmbătă dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara se va juca cu casa închisă. Formația gazdă a anunțat că biletele pentru această partidă s-au epuizat, astfel că cei care nu au apucat să-și achiziționeze tichete vor privi meciul din fața televizorului. Digi Sport 4 va transmite în direct partida, care va începe la ora 19:15.

Este al doilea meci consecutiv cu Sold Out pentru CSU Sibiu, în puțin peste o săptămână, după ce vinerea trecută, la partida cu CSM Oradea, fanii sibieni au umplut Sala Transilvania. Mai mult, potrivit clubului sibian, majoritatea partidelor din acest sezon s-au jucat cu casa închisă, inclusiv meciul din Cupele Europene. 

„Majoritatea partidelor din acest sezon, de pe teren propriu, s-au disputat cu casa închisă. Singurele excepții au fost la două partide din luna decembrie. Acest lucru se datorează, în primul rând, faptului că sibienii iubesc această echipă, iar atașamentul față de favoriții lor s-a văzut încă din perioada de presezon, când a luat startul campania de comercializare a abonamentelor. Comparativ cu anul trecut, numărul tichetelor de acces pentru întregul sezon s-a dublat, iar aceasta este explicația pentru care biletele pentru fiecare partidă se epuizează atât de repede. Sezonul trecut am avut, de asemenea, mult partide cu SOLD OUT, dar numai în a doua parte a campionatului, respectiv în PlayOff. Le mulțumim suporterilor sibieni prezenți meci de meci la partidele BC CSU Sibiiu, îmbrăcați în galben și susținând frenetic echipa noastră. Sprijinul și devotamentul lor față de BC CSU Sibiu a ajutat-o de multe ori, în momente dificile, iar entuziasmul suporterilor le-a dat jucătorilor forța de a învinge, în fiecare meci disputat pe teren propriu”, a declarat, pentru Total Baschet, Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Susținerea suporterilor sibieni se vede în rezultatele obținute de jucătorii antrenați de Dan Fleșeriu la meciurile de pe teren propriu. CSU Sibiu a câștigat toate cele cinci partide disputate în lunile decembrie și ianuarie în Sala Transilvania, dar și meciuri importante din debutul campionatului, cu CSM Steaua EximBank și U-BT Cluj-Napoca. 

Singurele partide la care nu s-au vândut toate biletele au fost cele cu CS Dinamo și CS Politehnica Iași, ultimele clasate.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!