Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU se impune în faţa Craiovei

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
11.11.2013

          

Liga Națională
Etapa 7

82-70


6-1 Statistica 3-4

CSU Atlassib Sibiu s-a impus în faţa propriilor fani, câştigând confruntarea cu SCM Universitatea Craiova cu scorul de 82-70 (19 – 13, 17 – 25, 19 – 14, 27 – 18). Meciul a contat pentru etapa a VII-a.

Gazdele au început în formula Bojović, Austin, Calotă, Nelson şi Lee, în timp ce noul antrenor Nisić a ales să îi trimită pe parchet pe Dzambić, Popescu, Seals, Marić şi Bureau.

Scorul a fost deschis de Bogdan Popescu, printr-o reuşită de 2 puncte, replica venind din partea lui Miloš Bojović care a şi reuşit să intercepteze şi să marcheze din nou. Se pare că elevii lui Miodrag Perisić au intrat în meci mai concentraţi decât adversarii lor, Lee Wayne interceptând din nou, sibienii trecându-şi în cont 3 puncte prin aruncarea lui Austin de la mare distanţă. După ce Bogdan Popescu este faultat şi reuşeşte să marcheze doar o aruncare la linia de pedepasă, Popa Calotă este şi el la rândul său faultat şi i se acordă 3 aruncări, dintre care marchează 2, urmate de alte 4 puncte aduse de Lee, astfel scorul devine 11-3 în favoarea sibienilor. Craiovenii reşesc să mai reducă din diferenţă, însă gazdele încheie sfertul cu avantaj de 6 puncte, un sfert în care au dominat în totalitate.

După un minut de tatonări, Austin comite greşeală personală, din care Sasha Topčhov fructifică 2 puncte. Bojović marchează 2 puncte, iar după mai multe ratări de ambele părţi, Nelson reuşeşte să aducă 4 puncte în contul echipei sale. După minute bune le luptă aprigă, în care Craiova a reuşit să egaleze, Sibiul a preluat din nou conducerea însă termină prima repriză într-o notă negativă, 36-38.

Partida se reia prin reuşita lui Bogdan Popescu din spaţiul de trei secunde şi replica lui Bojović. Craiova continuă să conducă, mărind diferenţa prin aruncarea lui Seals din spatele semicercului, însă sibenii sunt foarte determinaţi şi preiau conducerea din nou, prin reuşitele lui Nelson şi Češković . Dzambić pasează greşit şi din nou Bojović profită şi marchează 2 puncte.  Sfertul al treilea îi regăseşte din nou pe ardeleni în avantaj, 55-52.

Actul final al partidei îi are protagonişti pe elevii lui Perisić, care nu îşi dezamăgesc fanii şi aduc victoria mult dorită. Scorul final, de 82-70, menţine pe CSU Atlassib Sibiu pe poziţia a 3-a în clasament, cu un total de 13 puncte.

Principalii marcatori din tabăra sibiană au fost Matija Češković cu un total de 24 puncte, 3 recuperări şi 2 pase decisive, Miloš Bojović cu 22 puncte, 8 recuperări şi 3 pase decisive şi Lee Wayne care a terminat partida cu 11 puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive.

Din parte SCM U Craiova s-au remarcat Bogdan Popescu cu un total de 22 puncte şi 7 recuperări, LeVar Seals cu 19 puncte şi 3 recuperări şi Rade Dzambić, care a contribuit cu 10 puncte şi 4 pase decisive.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Capusan
    Cine l-a luat, ar trebui sa plece la pachet cu el, si cu Mocanu. Baiatul asta ne maninca meciuri pe paine. Cu Steaua 4 din ultimele 5 aruncari au fost ale lui, 0 puncte, cu Cluj arunca in ultima secunda de la 3 m, aproape nu atinge inelul, cu Sibiul, rateaza singur la 6 pct pt Craiova in sfertul 3, si incepe degringolada.

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Buna dimineata!
    Ca se pare ca te-ai trezit!

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!