Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana și vicecampioana se întâlnesc sâmbătă la Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.12.2016

Etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează o partidă în care se vor întâlni campioana în exercițiu și vicecampioana. CSM CSU Oradea primește vizita lui BC Mureș sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 19:55 în Arena Antonio Alexe.

Cele două echipe nu traversează cea mai bună formă. CSM CSU Oradea are o serie de patru înfrângeri consecutive în toate competițiile, în timp ce BC Mureș are trei înfrângeri în ultimele cinci partide jucate în Liga Națională.

Formația lui Cristian Achim are o listă lungă de accindentați, pe care se regăsesc Sean Barnette, Titus Nicoară, Muhamed Pasalic și Andrei Mandache. La mureșeni, Alhaji Mohammed se confruntă cu probleme de sănătate. Totuși BC Mureș s-a mișcat și l-a repatriat pe Goran Gajovic, cel care a început sezonul în țara natală.

Până acum, CSM CSU Oradea și BC Mureș s-a mai întâlnit de 35 de ori. Bihorenii au un palmares net favorabil cu 24 de victorii și doar 11 înfrângeri în fața „tigrilor”.

Partida de sâmbătă va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Alexandru Olaru, Fabiana Martinescu și Costin Bogdănesc, iar observator al partidei va fi domnul Viorel Constantinescu.

Considerată una dintre capetele de afiș ale rundei, partida dintre CSM CSU Oradea și BC Mureș va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 2.

foto: Csaba Toth

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Soso, daca citesti chestia asta, arunca un ochi peste avancronica meciului cu Muresul postata pe Facebook la CSM, in care se spune ca Titus are sanse mici sa fie recuperat din cauza problemelor musculare. Stiu ca ai spus in repetate randuri ca are un hematom care ii provoaca dureri, dar erai optimist ca va juca Sambata. Te rog linisteste-ma si spune-mi ca va fi in teren, sau macar ca zvonistica de pe la sala cum ca se concentreaza exclusiv pe copil si de fapt nu are nimic nu e adevarata.

    cu 7 ani în urmă (09.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    @adrian.or interesant finalu acele zvonuri.Le-ai auzit tu personal la sală în jurul tău?Eu unul nu am auzit asa ceva,repet foarte interesant asta.Dar acuma io mă întreb daca aceasta afirmație a fost făcută oare a fost facut nervi,frustrare dupa o înfrangere sau în timpul unui meci care ducea spre o înfrangere sau a fost facută să se zica asa de Nicoară să fie zis?

    cu 7 ani în urmă (09.12.2016)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      intrebare
      tu folosesti google translate sau ?!?!? ca mie mi-e extrem de dificil sa inteleg ce scrii.....desi trebuie sa recunosc, nu ar trebui sa citesc postarile tale

      cu 7 ani în urmă (09.12.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Le-am auzit la iesirea din sala dupa infrangerea cu Venezia intr-un grup de persoane pe care l-am mai vazut de multe ori la meciuri, dar repet, sunt doar zvonuri, cel mai probabil de prost gust. Insa stiu ca soso este mai la curent cu informatiile din interiorul echipei si deja accidentarea lui incepe sa ma deranjeze, mai ales ca nu s-a specificat nimic din partea clubului, doar a fost lasat pe banca si atat.

    cu 7 ani în urmă (09.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @adrian
    Informatia era de la cineva care stia sigur despre ce e vorba. A primit o lovitura in muschi, s-a format un hematom si ulterior s-a dovedit ca este si o leziune musculara. Tot la msciul cu Venezia s-a zis ca in saptamana urmaroare va fi sigur pe teren. Nu am citit avancronica dar eu sper sa fie pe teren. O sa mai dau xateva telefoane sa vad daca mai aflu ceva.

    cu 7 ani în urmă (09.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Multumesc soso, ne vedem la sala sa dam cu plusuri in ei. Weekend placut.

    cu 7 ani în urmă (09.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ALEXFOR :

    Titus
    Nu va juca din păcate.

    cu 7 ani în urmă (09.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!