Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana CSM CSU Oradea își deschide propriul canal de youtube

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
07.02.2019

redlionstv

În cursul acestei seri, CSM CSU Oradea a anunțat debutului echipei  lor pe o platformă mai puțin utilizată până acum în lumea baschetului românesc, și anume youtube, sub denumirea “#RedLionsTv”.

Conform paginii oficiale a orădenilor, începând de săptămâna următoare, aceștia își vor ține fanii la current în mod permanent cu tot ceea ce se întâmplă în cadrul echipei  și le vor oferi tuturor oportunitatea de a îi cunoaște pe toți componenții acesteia atât din perspectivă sportivă, cât și în afara terenului de baschet.

Alexandru Rad, managerul echipei de marketing a clubului, a explicat în câteva cuvinte pentru site-ul nostru de la ce a pornit această idee și care sunt așteptările lor de la noul proiect:

“Mereu ne-am dorit ca publicul orădean să fie cât mai aproape de echipă, iar RedLions TV este doar un pas pentru a rupe bariera terenului de joc și a crea engagement între leii din tribună și cei de pe parchet.

Plănuim de multă vreme lucrul acesta, dar am vrut să fie și calitativ. Așa că am avut timp să punem totul pe hârtie, să ne echipăm și să căutăm idei cât mai interesante și interactive. Iar acum, lansarea canalului vine într-o perioadă fără meciuri, în care vrem să ținem suporterii aproape de echipă.

Partea faină e că toți jucătorii au reacționat extrem de bine la această idee și chiar s-au simțit în largul lor la fimări. Unii dintre ei au venit chiar cu idei foarte bune și așa s-a născut podcastul cu Bobe. Sperăm ca și suporterii să se bucure de aceste clipuri la fel de mult cum s-au distrat și jucătorii în timp ce le  filmau.”

Aceștia au anunțat că în cadrul “#RedLionsTV” vor fi postate mesaje din partea favoriților publicului, concursuri interactive, interviuri amuzante, dar și un podcast denumit “#CSMaiIntampla”, cu Bobe Nicolescu și multe alte surprize.

 

 

*SURSA foto: facebook CSM CSU Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Bravo
    Poate mai invata si altii.

    cu 5 ani în urmă (07.02.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Felicitări
    Un început de profesionalism . Să sperăm că o să fie mai multe echipe din țară care au să adopte acest mod de interacțiune cu publicul. Din păcate la Cluj dacă nu mă înșeală memoria s-a vorbit și mediatizat un subiect asemănător acum circa 2 ani. Spun din păcate pentru că a rămas doar la vorbe

    cu 5 ani în urmă (07.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!