Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana en-titre se deplasează la Chiajna

Marius Petri

Marius Petri
06.02.2014

Liga Națională

vineri, 7 februarie

ora 18:00

Sala Sporturilor Chiajna

1-15 Fișa meciului 11-4

CS Concordia primește vizita celor de CSU Asesoft în Sala Sporturilor din Chiajna vineri, într-un meci în care ploieștenii pleacă din postura de favoriți cerți. Partida va conta pentru etapa a XVII-a din Liga Națională de baschet masculin și va începe la ora 18:00, nefiind transmisă la tv.

Cu un bilanț de 15 înfrângeri și o singură victorie, Chiajna este, alături de Farul și Timba, una dintre echipele modeste ale acestei stagiuni. Elevii lui Vlastimir Vukadinovic au pierdut în ultima etapă în deplasare la Cluj, scor 67-90, meci în care tânărul Dimitris Rasty (18 ani) a impresionat cu 14 puncte și 2 recuperări.

Unul dintre cei mai importanți baschetbaliști ilfoveni, Ciprian Mihai, este incert pentru partida de vineri, acuzând o răceală puternică și neparticipând la mai multe antrenamente în această săptămână. De asemenea, Concordia nu se va putea baza pe Ciprian Țelinoiu și Andrei Petică, accidentați.

De partea cealaltă, jucătorii antrenați de Vladimir Arnautovic vin după o victorie obținută în urma a două reprize de prelungiri pe teren propriu cu BC Timișoara, scor 84-82. Gerald Lee și Rawle Marshall au fost remarcații partidei, ambii acumulând 30 de puncte marcate.

Cu un bilanț de 11 victorii și 4 înfrângeri înregistrate în cele 15 meciuri disputate până acum, ploieștenii se situează pe poziția a cincea în clasament, cu 26 de puncte. Aceștia au un program destul de încărcat în acest final de săptămână, urmând să joace și duminică contra celor Gaz Metan Mediaș, într-o restanță din etapa cu numărul 14.

*foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!