Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana primește vizita mureșenilor

Noémi Csiki

Noémi Csiki
13.10.2012

 

 Sala Brazi

duminică, 14 octombrie

ora 18:00

 

 

Fișa meciului

 

În cadrul etapei a doua BC Mureș va înfrunta încă un adversar „greu”, și de data aceasta în deplasare. Tîgrii se vor deplasa la Brazi pentru a-și încerca mâna cu o echipă pe care nu au învins-o decât o singură dată în istoria întâlnirilor.

Astfel, gazdele întâlnirii de mâine pleace din postura de favorită. BC Mureș însă va încerca să pună în practică un joc cu o defensivă mai eficientă decât cea care s-a văzut în prima etapă împotriva timișorenlior.

Meciul va fir arbitrat de brigada formată din Alexandru Olaru, Alin Faur și Vlad Potra, respectiv observatorul Radu Drăgănescu, și va fi transmis în direct pe canalul DigiSport, mâine, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!