Stiri Cupa României Feminin

Campioana s-a impus pe final!

Ionuț Marin

Ionuț Marin
21.09.2014

73-60
  Statistica  

CSM Târgoviște a câștigat prima manșă din dubla cu Sepsi, 73-60, dar a tremurat serios în confruntarea din Polivalenta dâmbovițeană. Echipa vizitatoare a opus o replică solidă, poate chiar peste așteptările oficialilor CSM-ului, și a controlat două treimi din meci.

Primul sfert s-a jucat de la egal la egal și s-a terminat echilibrat, 15-15. La pauza mare, Sepsi intrase deja în avantaj deloc de neglijat, 38-31. Diferențaîn favoarea echipei din Covasna s-a mărit progresiv la începutul sfertului al treilea, până la un neverosimil 37-52, în minutul 24 al jocului. Gazdele au dat semnalul că pot reveni și au punctat pentru un 45-55 înaintea ultimului sfert. Care s-a dovedit de coșmar pentru Sepsi și idilic pentru campioană, căreia i-a ieșit totul! Givens &co au scos un fantastic 28-5 în ultimele zece minute și campioana a devenit favorită pentru calificarea în sferturi.

Miercuri seară e programat meciul-retur al confruntării din Cupă, însă e greu de crezut că Târgoviștea poate rata accederea în faza următoare.

*Foto: CSM Targoviste Fan Page

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!