Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana vine în Capitală

Eduard Popa

Eduard Popa
29.03.2017

steaua oradea

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va întâlni în această după amiază pe CSM CSU Oradea în etapa a opta din Top6 LNBM.

Steliştii vin după o înfrângere dură încasată la Sibiu, pe terenul lui CSM U, scor 76-55. A fost o partidă în care Steaua a reuşit doar 3 pase decisive, cu 13 mingi pierdute. Marius Runkauskas a înscris 16 puncte, dar a avut şi 7 turnovers, în timp ce Malesevic a adunat 13 pct şi Falker 12. După această înfrângere Steaua coboară pe locul 3 în LNBM, cu 15 victorii şi 10 înfrângeri.

De partea cealaltă CSM CSU Oradea a câştigat ultimul duel cu BC Timişoara, scor 82-72. Orădenii au stat foarte bine la aruncări, chiar şi de la 3 puncte reuşind un procentaj de 44% (8/18). Sean Denison a reuşit 17 puncte, Will Franklin a înscris 15 cu 6 pase decisive în timp ce Mandache a înscris 13 puncte cu 3 din 3 de la nivelul liniei de 3 puncte.

Va fi cea de-a 21-a întâlnire dintre cele două echipe. Steaua conduce la rezultate directe cu 11-9, dar a pierdut ultimele două meciuri în compania campioanei României. Pe 11 martie Oradea s-a impus pe teren propriu cu 80-72. Martin Zeno a înscris 28 de puncte, în timp ce Andrei Mandache şi Muhamed Pasalic au avut câte 15 pct fiecare. De partea cealaltă Malesevic a adunat 15 puncte, iar Randal Falker a strâns 8 pct, 12 recuperări şi 4 pase decisive.

Partida dintre Steaua şi CSM CSU Oradea are loc după amiaza aceasta, de la ora 17:00, la Sala Regimentului de Gardă "Mihai Viteazul". De asemenea, meciul va fi difuzat şi pe Digi Sport 3.

*foto: sportpictures.eu

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    unde-i Steaua lui Cernat, Ermurache, Netolitzchi...
    Azi batem "echipa Federatiei" si le lasam locul 4 ca sa se distreze cu "U" in semifinala. Care-i mai bun sa vina langa noi in finala!

    cu 7 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mihai Radu :

    Ești haios!
    Prietene, cred că încurci sportul, sau ceva. Vezi cu U e echipa Federației. Hai, să nu-l jignim pe domnul Cristescu, că săracu' se chinuie de ani de zile să atingă acest statut!

    cu 7 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    @Mihai Radu
    Hai, ca esti penibil!

    cu 7 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Dupa primul sfert era sa inchid televizorul. Parca revedeam meciul cu Pitestiul.Ne-am revenit in sfertul 2 dar si Steaua a scazut. Daca si-au intrat in ritm Zeno si Barnette putem spera la victorie. Dezamagitor la 3p : 0 din 8!!!! Noroc ca in sfertul 2 are si Steaua 0 din 6.

    cu 7 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!