Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Care este programul finalei mici a Ligii Naționale de Baschet Masculin

David Istrate

David Istrate
22.05.2019

Care este programul finalei mici a Ligii Naționale de Baschet Masculin

Duminică, 19 mai, și luni, 20 mai, au avut loc meciurile patru ale celor două semifinale: BC CSU Sibiu – SCM U Craiova și U-BT Cluj-Napoca – CSM CSU Oradea. Câștigătoarele acelor întâlniri au fost cele două formații ce s-au întâlnit și în finala Cupei României și anume, trupa antrenată de Dan Fleșeriu și cea pregătită de Cristian Achim.

Calificarea acestora în ultimul act al Ligii Naționale a însemnat că U-BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova au rămas să joace pentru locul al treilea. Finala mică nu se joacă după același sistem ca precedentele runde de playoff și ca finala mare (3 din 5), ci este preferat un format mai scurt: 2 din 3. Având în vedere că formația clujeană a încheiat sezonul regulat pe o poziție mai bună, primul joc și al treilea, dacă va fi nevoie, se vor disputa în BTarena.

Iată care este programul acestei serii:

Duminica, 26.05.2019 (Sala Polivalenta “BTarena” din Cluj-Napoca)

U-BT Cluj-Napoca – SCM U Craiova (meciul 1, transmis în direct de FRB TV cu începere de la ora 18:00)

Joi, 30.05.2019 (Sala Polivalenta din Craiova)

SCM U Craiova - U-BT Cluj-Napoca (meciul 2, transmis în direct de FRB TV cu începere de la ora 19:00)

Legat de programul meciului al treilea, nu apare nicio informație pe site-ul Federației Române de Baschet. Totuși, conform Regulamentului General de Organizare al Competițiilor de Baschet, partida decisivă a finalei mici ar urma să aibă loc în 2 iunie, pe terenul echipei mai bine clasate. Rămâne de văzut care va fi data exactă a acestei întâlniri, asta dacă va fi nevoie de un joc decisiv.

*foto: cjsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!