Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Career high pentru Bogdan Nicolescu împotriva lui Dinamo

David Istrate

David Istrate
08.01.2018

Luni, 8 ianuarie, în Arena Antonio Alexe, a avut loc partida dintre CSM CSU Oradea și CS Dinamo București. Trupa gazdă și-a respectat statutul și a trecut de adversară cu scorul de 104-65. Un mare aport în acest meci a fost adus de jucătorii tineri folosiți de Cristian Achim.

Bogdan Nicolescu a reușit să marcheze 18 puncte, la care a adăugat 4 recuperări și 3 intercepții. Cu o singură greșeală, în aproape 24 de minute jucate, jucătorul de 21 de ani a încheiat meciul cu un indice al eficienței de 22. Niculescu a avut niște procentaje foarte bune la aruncările din acțiune, cu 85% din interiorul semicercului (6/7) și 50% de la distanță (2/4).

Acesta a fost cea mai bună performanță din acest sezon pentru Bogdan Nicolescu, care are medii statistice de 5.4 puncte/meci, 2.5 recuperări și 1.1 pase decisive.

Liderul echipei din Oradea la minute jucate a fost Sebastian Ionescu, care a petrecut pe teren 30 de minute. În acest timp, el a marcat 12 puncte, a recuperat mingea de 2 ori și a avut o pasă decisivă. Jucătorul care anul trecut a evoluat pentru CS Dinamo București a reușit să obțină 5 faulturi și a avut 50% la linia de pedeapsă (3/6).

Înainte de acest meci, cele mai multe puncte marcate de Ionescu au fost 8, într-un meci cu BC Timba Timișoara. Jucătorul de 20 de ani are medii de 4.6 puncte/meci, 0.8 recuperări și 0.6 pase decisive.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!