Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Career high pentru Radu Paliciuc în victoria contra CS Dinamo

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
23.12.2017

radu paliciuc career high csu sibiu

BC CSU Sibiu a trecut la pas de CS Dinamo București cu scorul de 111-65, în etapa a X-a a LNBM, într-un meci în care jucătorii români au ieșit în evidență.

Radu Paliciuc a fost omul meciului și a reușit un career high cu 34 de puncte. În cele 35 de minute jucate, și-a mai adăugat în cont 9 recuperări și 6 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +48. Căpitanul sibienilor a reușit să marcheze 7/7 de 2 puncte, 4/7 de 3 puncte și 8/11 de la linia de fault.

Cu această prestaţie, Paliciuc a stabilit cea mai bună prestaţie individuală din acest sezon de LNBM în ceea ce priveşte eficienţă, depăşindu-l pe sârbul Nemanja Aleksandrov, care reuşise un +41 în duelul tot contra lui Dinamo, scor 110-84. De asemenea, Paliciuc a egalat prestaţia lui Goran Martinic, care a marcat 34 de puncte într-o altă victorie a Craiovei în faţa Stelei, scor 102-99.  

În cele zece etape, Paliciuc a adunat o medie de 8,6 puncte, 2,7 recuperări și 1,7 pase decisive pe meci.

Următoarea partidă pentru CSU Sibiu va fi la începutul lunii ianuarie, cu CSM CSU Oradea.

 *foto: Cristi Cojocariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!