Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carla Bartee a reușit din nou 22 de recuperări într-un meci din LNBF

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.12.2017

Jucătoarea de la CSBT Alexandria deținea deja cea mai bună performanță la numărul de recuperări într-o partidă. Aceasta a reușit 22 de recuperări într-un meci cu Universitatea Cluj, din etapa a 5-a, când reușea și 26 de puncte. Atunci stabilea recordul stagional pentru recuperări ofensive, 9.

Carla Bartee a reușit din nou 22 de recuperări în victoria obținută de teleormănence în duelul din etapa a 11-a cu Sirius Târgu Mureș, scor 76-64. În fața ultimei clasate americanca a avut 7 recuperări ofensive și 15 defensive. Este un nou season high în ceea ce privește recuperările defensive într-un meci din actuala ediție de campionat. Precedenta performanță era deținută de clujeanca Aida Kalusic, cu 14.

Pivotul de la Alexandria conduce la numărul total de recuperări în LNBF cu 124 în 10 jocuri. 12,4 recuperări/meci este a doua medie. Kristina Higgins, de la Olimpia Brașov, are cea mai bună medie cu 12,56 rebounds/meci, cu un total de 113 în 9 partide. 

*foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!