Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carla Popescu: „Va fi foarte greu la Brașov, dar cred că putem obține un rezultat pozitiv”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.11.2018

CSM Târgoviște caută prima victorie în această ediție de campionat pe un teren unde doar Olimpia CSU Brașov s-a impus până acum în acest sezon. Meciul este astăzi, de la ora 19:45. Formația dâmbovițeană are un mix de jucătoare foarte experimentate și jucătoare tinere de perspectivă. Una dintre aceste tinere este Carla Popescu. Fundașul a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre confruntarea cu brașovencele, meciul pierdut pe final cu CSM Satu Mare și despre convocarea la naționala de senioare.

„Va fi un meci destul de echilibrat. Brașovul se descurcă bine pe acest debut de campionat, deși nu are o rotație foarte mare. Folosește 5-6 jucătoare maxim, care evoluează peste 35 de minute în fiecare meci, dar prin dorință și prin concentrare a reușit să câștige partide destul de importante. Va fi foarte greu la Brașov, dar sper să ne mobilizăm, săptămâna aceasta ne-am antrenat foarte bine și cred că putem obține un rezultat pozitiv”, a declarat Carla Popescu pentru site-ul oficial al grupării dâmbovițene.

CSM Târgoviște are trei înfrângeri în acest debut de campionat. Echipa a fost cel mai aproape de victorie în meciul din etapa trecută, pierdut acasă cu 57-60 în fața vicecampioanei CSM Satu Mare.

„A fost un final tragic pentru noi. Să conduci la 12 puncte după sfertul 3 și să ai un deficit de 3 puncte la final, e frustrant. Noi ca echipă am fost unite, am jucat până în ultimul moment, dar a intervenit oboseala, nu am mai fost concentrate 100%, au fost și libere ratate. S-au acumulat mai mulți factori nedoriți, iar la final rezultatul nu a fost de partea noastră. Noi avem de învățat din asemenea meciuri și trebuie să rămânem concentrate până la ultima secundă”, a mai spus Carla Popescu pentru csmtargoviste.ro.

Fundașul a jucat în două meciuri pentru CSM Târgoviște în grupa valorică A din LNBF. Are medii de 8:53 minute, 1 punct și 1,5 pase decisive. Jucătoarea de 18 ani a ratat primul meci disputat de coechipierele sale în campionat pentru că a participat cu naționala de 3x3 la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires.

„Este o performanță unică pentru mine și a fost o experiență extraordinară să pot participa alături de echipa națională și de întregul lot al României la Jocurile Olimpice de Tineret. Am acumulat experiență, iar din meciurile susținute am învățat multe lucruri, inclusiv unde trebuie să mai lucrez”, a declarat Carla Popescu pentru sursa citată.

Aceasta a fost convocată și pentru meciurile naționalei de senioare a României din această lună, cu Franța și Finlanda.

„Am fost foarte fericită atunci când am aflat că sunt convocată la naționala de senioare. Este un pas important pentru mine în cariera sportivă, dar, totodată, și o motivație în plus. Mă bucur foarte mult că pot face parte din această echipă, alături de niște jucătoare foarte bune și cu multă experiență, de la care voi avea cu siguranță de învățat”.

*sursa foto: incomod-media.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!