Stiri

Carmen Tocală, noul vicepreședinte al FIBA Europe

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.06.2019

Carmen Tocală a fost aleasă vicepreședinte FIBA Europe. Aceasta este prima femeie din istorie care ocupă această funcție. Fostul președinte al Federației Române de Baschet a fost ales în funcție cu unanimitate de voturi în cadrul ședinței Board-ului FIBA Europe.

Carmen Tocală a fost aleasă între cei 23 de membri ai Board-ului FIBA Europe la finalul lunii mai, când Turgay Demirel a primit un nou mandat de președinte al forului european, pentru perioada 2019-2023.

Astăzi a avut loc ședința Board-ului și Carmen Tocală a fost aleasă vicepreședinte cu unanimitate de voturi, după cum anunță jurnalistul TVR, Emil Hossu-Longin. Conform acestuia, românca este prima femeie care ocupă această funcție.

Carmen Tocală a fost aleasă prima dată în Central Board-ul FIBA Europe în 2010, în 2014 a câștigat un nou mandat, iar în luna mai a acestui an a intrat din nou între cei 23 de membri.

La ședința de la Munchen au fost aleși trei vicepreședinți. Alături de Carmen Tocală, vor mai fi în această funcție Jean-Pierre Suitat (președintele federației franceze) și John Goncalves (președintele federației din Gibraltar).

Prima reacție a lui Carmen Tocală

*foto: Emil Hossu-Longin facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!