Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carmin Artemie Popa ajunge la 28 de înfrângeri consecutive

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.12.2018

Foto: CSM Satu Mare

Universitatea Cluj-Napoca nu reușeste să găsească drumul spre victorie în Liga Națională de Baschet feminin. Fetele conduse de Carmin Artemie Popa au suferit sâmbătă seară cea de a 9-a înfrângere consecutive, în toate competițiile, din sezonul 2018-2019. CSM Satu Mare s-a impus cu scorul de 70-54.

Pentru Popa, înfrângerea survenită în ziua Centenarului a reprezentat cea de a 28-a înfrângere consecutivă din tot atâtea meciuri pe care le-a condus la nivel de seniori și senioare în România. Asemenea precedentelor partide, Universitatea a început bine meciul fiind foarte aproape să intre în avantaj la pauza mare, scor 30-30. Însă, banca scurtă și lipsa de experiență a jucătoarelor și-a spus cuvântul în repriza a 2-a, când sătmărencele s-au distanțat decisiv. 

Universitatea Cluj-Napoca înregistrează cel mai slab început de sezon din ultimii opt ani. Precedentul record de șapte meciuri fără victorie, conform bazei de date Total Baschet, datează din sezonul 2010/2011. Atunci, la cârma echipei se aflau Florin Covaciu și Cornel Săftescu. De menționat că în acel sezon Liga Națională de Baschet se desfășura pe serii geografice pentru ca echipele să economisească bani prin efectuarea deplasărilor mai scurte. Prima victorie pentru "U" Cluj, în stagiunea 2010/2011, a venit în etapa a 8-a când studentele au învins pe CSU Alba Iulia, scor 58-55

Pentru a egala recordul negativ din urmă cu opt ani, Universitatea este nevoită să învingă pe Sepsi SIC, în deplasare, într-un meci programat pe 9 decembrie ce contează pentru etapa a 8-a din LNBF. În cazul unui eșec, vom asista la o nouă premieră negativă, și anume cel mai slab început de sezon înregistrat de clujence, cel puțin de când există baza de date a site-ului nostru (anul 2005) și până în prezent, dacă nu chiar cel mai slab început de sezon din istoria celei mai titrate echipe din România, cu 12 titluri naționale în palmares.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    sunteti chiar
    Malitiosi sa i tineti omului recordul de infrangeri 😃

    cu 5 ani în urmă (02.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!