Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmin Popa: „Băieții au avut încredere și ne-am apărat șansele până la final”

Paul Olar

Paul Olar
22.12.2014

Universitatea Cluj-Napoca a lăsat o impresie plăcută în ultimul joc din 2014. Gruparea ardeleană s-a ținut aproape de CSU Ploiești, într-o dispută încheiată la scorul de 79-67.

Deși băieții săi au impresionat duminică seara, Carmin Popa nu se îmbată cu apă rece. Tehnicianul recunoaște faptul că prahovenii au fost lipsiți de concentrare, dar laudă felul cum “U” a gestionat confruntarea.

„Formația Asesoftului a venit relaxată la Cluj. Sunt ferm convins că dacă echipa lor era completă și nu exista această relaxare, tabela arăta diferit. Oricum, băieții nu au mai jucat cu trac, spre deosebire de partida cu U Banca Transilvania. Au avut încredere și ne-am apărat șansele până la final.”

Autor a 20 de puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă, Brian Burrell a reprezentat principala gură de foc a clujenilor. Prestația americanului l-a mulțumit pe Popa, care a declarat următoarele:

„Brian a făcut cel mai bun meci al său de când a venit la noi. Am avut multe discuții cu el, nu a mai jucat cu presiune și a tras echipa după el. Păcat că a ieșit atât de repede.”

*Foto: Sergiu Răzvan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!