Stiri Cupa României Feminin

Cazul "Memoriu F8 F". Mureșan: "Nu făceam memoriu dacă nu era furăciunea cu arbitrii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.02.2018

CSM Satu Mare a aruncat în aer finala Cupei României după ce avocatul-impresar al clubului, Sergiu Gherdan, a depus un memoriu prin care constată nerespectarea prevederilor regulamentare și solicită câștigarea Cupei la masa verde. Documentul de patru pagini a fost depus la scurt timp după încheierea jocului. 

Într-o declarație acordată site-ului nostru, Florin Mureșan a contestat în mod vehement maniera de arbitraj a brigăzii de arbitraj formate din Andrada Csender, Amalia Marchiș si Alexandra Stan. Președintele secției de baschet feminin a clubului se arată nemulțumit și de faptul că regulamentul privind cele șase străine se aplică doar pentru Sepsi SIC, nu și pentru echipa sa.

Nu făceam memoriu dacă nu era furăciunea cu arbitrii. Eu sunt o persoană calmă, pentru prima oară în viață am fost sancționat cu tehnic. La pauză raportul liberelor era 24-4. Nu e normal.

Nu ne convine că am apelat la această soluție, dar nu se poate în halul acesta. În regulament scrie foarte clar trei europence cu trei non-europence. La fel a fost și în anul 2011 când Givens și Ciocan au fost împrumutate de la Târgoviște la Arad pentru Final Four-ul CEWL. Arad ne-a dat asigurări că nu vor juca, că nu sunt eligibile, federația la fel și când colo ele au jucat. Noi suntem mereu proștii care ne aflăm pe partea greșită a regulamentului?

Noi vrem să jucăm după regulile care sunt pentru toată lumea. În trecut când jucam Final-Four CEWL era de interes național, acum când Sepsi joacă în EuroCup, CEWL nu mai e o competiție în regulă și nu ai dreptul la șase străine. Regulile trebuie să fie pentru toată lumea. Ne cheamă acum la ședința președinților de cluburi să stabilim regulile pe sezonul următor, păi să le stabilească ei dacă până la urmă tot nu se aplică.  

Vom avea mâine o conferință de presă la Satu Mare

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Furaciune?
    De cand merg la meciuri e prima data cand a fost un arbitraj corect. Daca nu faultau cred ca nu se dadeau atatea faulturi.

    cu 6 ani în urmă (26.02.2018) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    P.S.
    Pentru telespectatorii care nu au vazut ce se inampla in culise la CSM: Solopova cerea time aut, Harison dadea indicatiile tactice, Lazar isi usca manichiura iar Doba se scarpina de chelie. Cu asa un lot, care ca buget si jucatoare este cu mult peste Sepsi este cam rusinos.

    cu 6 ani în urmă (26.02.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    Furaciune
    Da la faza aia cand a lovit-o pe Teodora, nu avea nici o treaba cu mingea, si trebuia descalificata pentru intentia de a lovi, fara sa joace mingea, cine a fost furat domn' Gherdan? Bag seama ca tot CSM-ul a fost furat si atunci, nu? Si au mai fost faze destule nesanctionate, lasat sa curga meciul, desi a fost fault clar, dar intotdeauna hotul striga hotii.........

    cu 6 ani în urmă (26.02.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    *
    Despre Harrison evorba, daca nu ma insel nr. 25.

    cu 6 ani în urmă (26.02.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      chair
      Pe Hutanu, ca Teo n-a jucat.

      cu 6 ani în urmă (27.02.2018)
    Raspunde
  • Vander :

    D.l Mureșan: cu memorie selectivă
    D.l Mureșan aveți memorie selectivă:
    Simulările (2 la mână vșzute de mine din apropiere)lui Solopova au fost trecute cu vederea, fără greșeală tecnică...
    Faultul lui Harrion intenționat, care trebuia să fie descalificată...
    Numai câteva... care îmi aduc și acum aminte...Desigur D-voastră nu le/ați văzut, că simulările erau la celălalt coș, iar faultul sub coșul din fața băncii sătmărene...

    cu 6 ani în urmă (27.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!