Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ce cadou a primit Andrei Mandache de la fanii bihoreni (Foto)

Eduard Popa

Eduard Popa
11.12.2018

Andrei Mandache s-a întors pentru o seară în Sala Toni Alexe din Oradea. Veteranul român a jucat în înfrângerea noii sale echipe, CSA Steaua, scor 83-92.

A fost un moment emoționant pentru Mandache, dar și pentru fanii bihoreni. Unul dintre ei i-a oferit fostului căpitan al orădenilor un cadou: un tablou cu Mandache în tricoul naționalei României.

CSM CSU Oradea a și postat un mesaj pe facebook, după revederea cu Mandache:

„Ziua de ieri a fost una în care ne-am reîntâlnit cu unul dintre cei mai iubiți jucători care au îmbrăcat uniforma clubului nostru. Ne-am bucurat să-l revedem pe Andrei Mandache în Arena Antonio Alexe, loc în care ne-am bucurat împreună de cei mai frumoși ani ai baschetului orădean.”

Și Andrei a scris un mesaj pe facebook, după întâlnirea cu bihorenii: „Asta înseamnă munca multă: să fii amintit și să faci parte din istorie. Mulțumesc CSM CSU Oradea pentru oportunitate și pentru apreciere”.  

andrei mandache cadou oradea

Andrei Mandache a jucat trei ani alături de trupa bihoreană, timp în care a câștigat două titluri de campion alături de CSM CSU Oradea. Cu toate acestea, noua regulă U23, dar și aducerea lui Giordan Watson, au contribuit la plecarea veteranului român de la trupa din vestul țării. În total, în cei trei ani jucați la „leii roșii”, Mandache a adunat 126 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin, cu medii de 9 puncte, 2,7 recuperări și 2 pase decisive.

În meciul de duminică, Andrei Mandache a jucat 31:21 minute, cu 12 puncte (5/10 din acțiune, 2/2 la libere) și 5 pase decisive. În actuala stagiune, fostul căpitan al naționalei a adunat medii de 11,3 puncte, 4,3 pase decisive și 3,6 recuperări.

*foto: facebook Andrei Mandache

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!