Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cea mai slabă prestație stagională pentru Vaidotas Peciukas

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.03.2014

După cum spunea și Srecko Sekulovic, tehnicianul formației BC Mureș, la finalul partidei câștigate de elevii săi la Oradea, scor 76-75, una dintre punctele slabe ale echipei în respectiva confruntare a fost lituanialul Vaidotas Peciukas. Sportivul nu s-a regăsit pe parcursul disputei, terminând confruntarea cu -1 în dreptul eficienței. 

Jucătorul mureșenilor a început partida din Arena „Antonio Alexe” din postura de titular, jucând pe parcursul întâlnirii 20 de minute, timp în care a avut 1/3 de la 2 puncte, 0/2 de la mare distanță pentru doar 2 puncte puse pe tabelă, cele mai puține din acest sezon. De asemenea, Peciukas a mai adăugat 2 pase decisive, o recuperare, o intercepție și 3 posesii pierdute, totul pentru -1 la eficiență, cifră care reprezintă cea mai slabă evoluție personală stagională. 

Vaidotas Peciukas are medii de 13.0 puncte, 2.8 pase decisive, 2.2 recuperări, 1.5 intercepții, 1.8 mingi pierdute și 12.3 la eficiență, totul în 27:39 minute petrecute pe parchet. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!