Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cel mai bun joc din acest sezon pentru Marko Djurkovic

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.02.2014

Djurkovic

Marko Djurkovic a realizat cea mai bună prestaţie stagională. Acest lucru s-a consemnat în meciul câştigat de BCM U Piteşti, pe teren propriu, în faţa celor de la Energia Rovinari, scor 87-84.

Pivotul sârb a fost folosit pe toata durata întâlnirii. În cele 45 de minute, el a avut 9/11 la aruncările din interiorul semicercului, 1/3 la cele din afara lui şi 4/7 la linia de pedeapsă, pentru un total de 25 de puncte. Marko a adăugat 7 recuperări, 3 pase decisive, o intercepţie, 2 capace şi 2 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 25. El a fost liderul echipei la puncte marcate, recuperări ofensive, dar şi la procentajul aruncărilor din acţiune.

În 16 jocuri de campionat, Djurkovic are medii de 12 puncte, 7.2 recuperări, o pasă decisivă, 0.8 intercepţii, 0.5 capace şi 2.1 posesii pierdute, pentru 11 unităţi la eficienţă. El are procentaje de 52.2% la două puncte, 21.9% la trei puncte, respectiv 49.1% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!