Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ceremonie în cinstea retragerii din activitate a lui Virgil Căruţaşu

Costin Marinescu

Costin Marinescu
26.05.2013

Meciul 3 al Finalei 2013 a fost precedat de o ceremonie în care a fost premiat Virgil Căruţaşu. Fostul pivot al ploieştenilor a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că pune capăt carierei de jucător, iar clubul prahovean a ţinut să îi mulţumească pentru contribuţia avută la performanţele acestuia.

Am petrecut 5 ani frumoși la Ploiești și CSU Asesoft va rămâne mereu în inima mea. În ultimul an m-am gândit serios la posibilitatea de a mă retrage din activitate și, când am simțit că nu mai am aceeși motivație, am ales să o fac. Voi continua să lucrez alături de copii, la școala mea de baschet din Capitală, a declarat Căruţaşu conform csuasesoft.ro.

Virgil Căruţaşu a evoluat la CSU Ploieşti între 2005 şi 2010, timp în care a câştigat  5 campionate şi 4 Cupe ale României. În sezonul 2010/11 s-a transferat la Steaua Turabo, iar din 2011 şi până în prezent a îmbrăcat tricoul lui CSM Bucureşti. De-a lungul carierei, jucătorul născut în 1976 a mai evoluat la Dinamo Bucureşti şi în Israel, la Maccabi Hadera.

O galerie foto de la eveniment puteţi vedea aici.

Foto: Mirela Oprea (Ziarul Prahova)

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Gila
    Respect și mulțumim pentru această carieră minunată, din Tg.Mureș !!!

    cu 10 ani în urmă (26.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    Carutasu
    Daca ar fi mai multi ca el, ma refer la mentalitate si spiritul fair-play, cred ca si baschetul romanesc ar fi mult mai sus. Un om mic, marunt in afara terenului, fara circuri si canca-uri, insa un mostru pe teren (in sensul bun al cuvantului).

    cu 10 ani în urmă (26.05.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    un mare jucator si un mare om
    Felicitari si multumiri Gila pentru tot ceea ce ai oferit iubitorilor de baschet. Ai facut intodeuna o figura aparte la Ploiesti, in sensul bun al cuvantului. Respect si noroc in continuare!

    cu 10 ani în urmă (26.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    respect
    Din TG_MURES tot respectul pentru omul si sportivul Virgil Carutasu !

    cu 10 ani în urmă (26.05.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    ...
    Era jucatorul care desi juca in echipa adversa avea intotdeauna respectul si simpatia noastra. Multumiri si respect din tot sufletul!

    cu 10 ani în urmă (26.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!