Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ceskovic, record personal stagional de puncte

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.11.2013

Matija Ceskovic a realizat cea de-a doua performanță individuală stagională ca valoare la capitolul puncte marcate într-un meci. Vicecampion al României în sezonul 2012/13, noul fundaș al lui CSU Sibiu a avut o contribuție majoră la victoria logică repurtată asupra Timbei Timișoara în etapa a 6-a din sezonul regulat al LNBM.

Ținut 40 minute pe parchet, Ceskovic a avut 7/13 la aruncările de două puncte, 5/7 la trei puncte și 3/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 32 puncte. El a distribuit 8 pase decisive, cu 3 recuperări și 2 intercepții cu 5 posesii pierdute pentru 31 la eficiență. Astfel, jucătorul galben-albaștrilor a reușit recorduri personale de puncte, eficiență și coșuri de trei puncte marcate.

În șase meciuri disputate în actuala ediție de campionat, Ceskovic are medii de 16.5 puncte, 6.2 pase decisive, 1.7 recuperări și 2.2 intercepții cu 4.0 posesii pierdute pentru 15.7 la erficiență și 17.3 la +/-. Matija are procentaje de 57% la două puncte, 45% la trei puncte și 53% la linia de pedeapsă.

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Mama mia ce jucator...cand nu are probleme fizice e fantastic. Cred ca da de 3 si din tribuna:D. Sincer Muresul trebuia sa faca pe dracu in 4 sa il tina, ca sa nu mai zic ce bine ar fi arata la U alaturi de Cuic din nou:D. Cred ca Asesoftul nu o sa uite in graba meciul de anul trecut cand intr-un sfert le-a dat de 3 vreo 6 sau 7 aruncari

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    ...
    La Mures Ceskovic juca alaturi de Ciuc. Oricum cred ca si anul acestea CSU SIbiu nu va intra in playoff.Pana acuma au o serie buna, dar nici nu au intalnit niste echipe bune.

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    ...
    Ca suporter BC Mures spun, sincer... imi pare rau de el. Ar fi fost si este de 10ori mai bun decat Mitchell. Comparatie cu Jelenic nu fac pentru ca el nu este un 1 autentic, dar nici nu a avut inca destul timp pentru a se afirma.
    Oricum mi-a placut enorm acest jucator anul trecut la noi.
    Succes la Sibiu!

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!