Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cezar Stănescu și Sead Hadzifejzovic, noutățile din lotul lui Dinamo București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.08.2016

Dinamo București a înregimentat doi jucători noi. Cezar Stănescu și Sead Hadzifejzovic se alătură lotului pregătit de Milija Bogicevic. Cei doi sportivi au evoluat deja pentru Dinamo, în primul amical din presezon disputat în fața vicecampioanei BC Mureș și pierdut cu scorul de 85-61.

Cezar Stănescu a început sezonul 2015/2016 alături de SCM U Craiova. El a bifat 17 partide în Liga Națională de Baschet Masculin cu o medie de 4 minute petrecute pe meci. Fundașul român a încheiat stagiunea în Liga I la Timba Timișoara.

Sead Hadzifejzovic vine din Muntenegru de la Ibar Rozaje. În vârstă de 27 de ani, jucătorul originar din Bosnia și Herțegovina măsoară 2.02 metri și este un jucător care evoluează pe pozițiile 4-5. În sezonul trecut el a jucat 23 de partide în campionatul Muntenegrului cu medii statistice de 19.2 puncte, 6.0 recuperări și 0.8 pase decisive în 27.7 minute pe meci.

În cariera sa, Sead Hadzifejzovic a mai jucat doar în țara natală, în afară de experiența din Muntenegru, la Sloboda Tuzla, Kakanj, Bosna și Vogosca. Din informațiile noastre, jucătorul bosniac îl va înlocui în lotul lui Dinamo pe americanul Kaylen Shane.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    statistici si cronica meciului pentru cei interesati
    http://muresbasket.blogspot.ro/2016/08/inceput-de-sezon-promitator-pentru-bc.html

    cu 7 ani în urmă (22.08.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!