Stiri Cupa României Masculin

Cezar Stănescu: ”Am înțeles că în iarnă clubul încearcă să mai facă transferuri”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
15.12.2013

Farul Constanța a disputat cel de-al doilea meci în compania formației gorjene, Energia Rovinari, de această dată, însă în cadrul Cupei României. Dacă în primul meci, contând pentru etapa a 12-a din Liga Masculină, elevii lui Alexandru Olteanu au fost înfrânți la o diferență de 36 de puncte, în partida de astăzi, gorjenii au majorat ecartul câștigător la 41 lungimi, scor 69 la 110.

În ciuda eșecului categoric, Cezar Stănescu s-a aflat din nou la o prestație bună contra gorjenilor, înregistrând în 36 de minute, 20 de puncte și 3 recuperări, pentru un coeficient de 9 la capitolul eficienței.

TotalBaschet a stat de vorbă cu jucătorul constănțean, care a vorbit despre cele două partide disputate până acum, despre evoluția echipei sale și cea a oponentei.

Cum ai caracteriza prestația voastră de până acum în compania Energiei?

În debutul meciului de astăzi a fost foarte bine, dar s-a simțit că avem o rotație strânsă și că am jucat meciul de ieri imediat ce am ajuns în Târgu-Jiu. Ei ne-au dominat fizic și cred că acest aspect a contat foarte mult. De acolo s-a rupt meciul, să spun așa.

Cum apreciezi echipa adversă?

Energia are o echipă foarte bună, cred că cea mai bună echipă pe care au avut-o în ultimii ani la nivelul campionatului și nu neapărat în meciurile cu noi.

Cu ce gânduri ați venit la Târgu-Jiu?

Noi în fiecare confruntare încercăm să câștigăm, dar suntem realiști și conștienți că ne este extrem de greu. Am venit la Târgu-Jiu să ne îndeplinim obiectivul nostru, acela de a crește de la meci la meci.

Ce părere ai de faptul că disputați ambele partide din sferturile Cupei României pe terenul Energiei? Crezi că dacă ați fi jucat pe terenul propriu, în luna ianuarie, alta ar fi fost soarta acestei duble manșe?

Nu știu ce să zic. Am înțeles că în iarnă clubul încearcă să mai facă transferuri, însă nu cred că asta ar fi putut schimba cu ceva soarta celor două partide din Cupă. Din păcate, este foarte greu, având în vedere valoarea lotului Energiei.

Cum apreciezi prestația personală din cele două confruntări de până acum?

Nu am jucat extraordinar, dar îmi este și mie foarte greu pentru că nu sunt obișnuit să joc atât de mult, iar pe sfârșit nu am luciditatea pe care ar trebui să o am. Sper să facem un joc bun și mâine.

Foto: Nagy Melinda

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!