Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cezar Stănescu: "Piteştiul arată foarte bine anul acesta"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.02.2014

Stanescu

CS Farul Constaţa va avea parte de o misiune grea în etapa a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Echipa lui Alexandru Olteanu va întâlni pe BCM U Piteşti, în propriul fief, sâmbătă, cu începere de la ora 15:00.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Cezar Stănescu a prefaţat această întâlnire.

Partida cu cei de la BCM U Piteşti va fi una foarte grea având în vedere lotul de care dispune BCM-ul. Eu sper să facem un meci bun, să jucăm un baschet frumos şi mai ales să nu existe accidentări pe durata întâlnirii. Aşpetările mele sunt aceleaşi: să prestez un joc bun şi să îmi ajut echipa cât de mult pot. Piteştiul arată foarte bine anul acesta şi cred că este în mare parte meritul domunului antrenor, cu care am avut şi eu plăcerea să lucrez anul trecut.  Este o echipă care joaca frumos şi sunt sigur că la sfârşitul campionatului se va afla printre primele echipe ale ligii.

Întrebat cum vede reîntâlnirea cu Hristu Şapera, tehnician ce l-a antrenat la CSM Bucureşti, acesta a răspuns:

M-am înţeles foarte bine cu domnul Şapera şi sper ca pe viitor să mai putem colabora. Voi încerca să îi demonstrez că am progesat în joc faţă de anul trecut.

În această ediţie a campionatului, Stănescu are medii de 12.7 puncte, 2.6 recuperări, 3.6 pase decisive, 0.8 intercepţii şi 4.6 posesii pierdute, pentru 5.8 la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!