Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cezar Stănescu, din nou cel mai bun marcator al Farului

Marius Petri

Marius Petri
25.01.2014

Farul Constanța continuă seria înfrângerilor în Liga Națională. Echipa de la malul mării a pierdut cu 52-72 duelul disputat pe teren propriu contra celor de la Timba Timișoara, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a din acest sezon.

Cezar Stănescu a încheiat meciul cu cele mai multe puncte înscrise pentru Farul. Acesta a fost folosit timp de aproape 39 de minute, perioadă în care s-a remarcat printr-un total de 17 puncte marcate, 3 recuperări și 3 pase decisive. Extrema constănțenilor a avut 5/10 la aruncările de două puncte, 0/6 la cele din afara semicercului și 7/13 de la linia de aruncări libere.  La această performanță se adaugă și o minge câștigată și 3 pierdute, care duc indicele de eficiență al baschetbalistului român la 4 unități.

Stănescu a jucat în 14 meciuri pentru Farul în acest sezon al Ligii Naționale și înregistrează medii de 12.4 puncte, 2.7 recuperări, 3.5 pase decisive și 5.9 unități de eficiență, fiind al doilea cel mai bun baschetbalist din lotul Constanței, după Georgian Păun.

*foto: facebook.com/BCFarul

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!