Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chassidy Fussell: „Obiectivele mele sunt titlul național și titlul european”

Paul Olar

Paul Olar
18.08.2014

Universitatea Goldiș ICIM Arad a ajuns în această vară la un numitor comun cu o serie de baschetbaliste din Statele Unite. Printre acestea se numără și Chassidy Fussell, o sportivă polivalentă, ce poate evolua pe nu mai puțin de trei poziții.

Chiar dacă se va afla la prima experiență în afara graniței Statelor Unite, sportiva nu se lasă descurajată. Americanca își dorește, în acest sens, să își treacă în palmares toate trofeele pentru care se va lupta vicecampioana României.

“Sunt foarte încântată să vin să joc în Europa. Sunt entuziasmată să-mi întâlnesc echipa, antrenorii și să câștig titluri. După ce am vorbit cu familia mea, cu mentorii mei și cu agentul meu, împreună cu antrenorul, am simțit că ICIM este o alegere foarte bună pentru mine. Obiectivele mele pentru sezonul următor sunt să aduc acasă titlul național și titlul european!” A declarat Fussell pentru site-ul sport-news.ro.

*Foto: www.dailytexanonline.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!