Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chiajna - Craiova, un meci de 2 solist

Costin Marinescu

Costin Marinescu
22.11.2013

Sala Sporturilor Chiajna
sâmbătă, 23 noiembrie
ora 17:00 
  Fișa meciului  

Un nou meci extrem de dificil pentru Concordia Chiajna, cum de altfel, cu o singură excepție, au fost toate până acum în LNBM. Ilfovenii primesc vizita celor de la SCM U Craiova, o formație ce pornește cu prima șansă, o echipă care nu își permite să piardă o asemenea partidă dacă dorește să păstreze șanse reale la PlayOff. 

Concordia are un record de o victorie și 7 înfrângeri și ocupă poziția a 13-a în clasament. Ilfovenii au pierdut etapa trecută pe terenul celor de la Steaua CSM EximBank București, scor 67 - 94, la capătul unei partide în care cel mai bun jucător de pe teren a fost Aleksandar Vuletic, extrema Chiajnei reușind primul triple double al sezonului.

De partea cealaltă, Craiova vine după o victorie, 85 - 71, în fața BC Timba Timișoara, succes ce a pus capăt unei serii de 3 înfrângeri consecutive. Oltenii au un bilanț de 4 victorii și 4 înfrângeri și, chiar dacă sunt la egalitate de puncte cu alte 3 echipe, ocupă poziția a 10-a în clasament.

Chiajna nu se va putea baza în acest meci pe Vasile Ștefan, accidentat la partida cu Timba, din etapa a 7-a, în timp ce de la Craiova va lipsi Ionuț Drăgușin, indisponibil de dinainte de startul sezonului.

Partida va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 17, în Sala Sporturilor Chiajna. Arbitrii întâlnirii vor fi Andrada Csender, Alexandru anica și Vlad Ghizdăreanu, iar comisar a fost desemnat Zoltan Raduly.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!