Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chiajna, replică dârză dată Energiei

Costin Marinescu

Costin Marinescu
03.10.2013

93 - 99
23-25, 21-21, 28-34, 21-19
  Statistică  

Concordia Chiajna are doar doi străini în lot, acceași cu care a promovat în LNBM, dar aceștia, alături de Vasile Ștefan, au reușit să transforme formația din Ilfov în egala formației care în weekend elimina din Cupa României pe chiar deținătoarea trofelului.

Concordia a pierdut partida cu Energia Rovinari cu 93 - 99 (23-25, 21-21, 28-34, 21-19) la capătul unui meci în care a recuperat mai mult decât adversarul, dar nu a fost capabilă să profite de greșelile acestuia și a transformat cele 21 posesii pierdute de Energia în doar 5 intercepții. În contrapartidă, gorjenii au profitat la maxim de greșelile adversarilor, drept dovadă stând faptul că 26 turnovers ale Chiajnei au însemnat 15 intercepții pentru Energia.

Vasile Ștefan, Aleksandar Vuletic și Nemanja Petrovic au combinat pentru 75 dintre cele 93 ale Concordiei. Românul a terminat cu 28 puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive. Petronic a avut 27 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisve, iar Vuletic a reușit un double double, cu 20 puncte și 19 recuperări, la care a adăugat 7 pase decisive.

Porter Troupe a fost cel mai bun marcator al Energiei. Americanul a reușit 26 puncte. Will Reinke, noul pivot al echipei, a evoluat aproape 32 minute și a reușit 19 puncte și 9 recuperări, iar Kakaroudis și-a trecut în cont 17 puncte și 4 pase decisive.

Pentru Energia urmează un duel cu Gaz Metan Mediaș, în timp ce Concordia va întâlni în etapa a 2-a pe BC Timișoara.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    adevarat
    Replica a fost darza,cinste lor,probabil i-au impins de la spate cei 24 de spectatori...

    cu 10 ani în urmă (04.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!