Stiri

Chicago Bulls intră în lupta pentru Kevin Love

Călin Popa

Călin Popa
23.07.2014

După o lungă cursă de urmărire a celor de la Cleveland Cavaliers, se pare că Chicago Bulls au intrat şi ei în luptă pentru Kevin Love, conform unor surse ale unor publicaţii americane.

Noua echipă a lui LeBron James rămâne favorită să îl transfere pe Love, în mare parte datorită faptului că i-a făcut disponibili pentru schimb pe Andrew Wiggins şi Anthony Bennett, ambii fiind foşti jucători draftaţi de pe poziţia 1. Chicago Bulls reprezintă acum principalul pericol pentru Cavaliers, deoarece Golden State Warriors, altă pretendentă, nu este dispusă să îl transfere pe Klay Thompson.

Se crede că cei de la Timberwolves iar dori în special pe Taj Gibson si Jamie Butler de la Bulls. Pachetul oferit de Cleveland pare mai avantajos, însă aceştia pot întâmpina un obstacol în faptul că Andrew Wiggins nu poate fi transferat pentru următoarele 30 de zile.

*Foto: CBS

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate