Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Ware: "Ne impunem ca o familie și asta arată ce fel de club este CSȘ Giurgiu"

Paul Olar

Paul Olar
04.05.2013

Neplătiți de luni bune, giurgiuvenii au lăsat în afara terenului de baschet problemele financiare  și s-au concentrat doar pe victorie, în primele confruntări cu Dinamo București.  Dunărenii au repurtat două succese de moral și pot încheia seria de Play-Out cu "câinii" în doar trei jocuri.

Chris Ware, unul dintre oamenii Chris Terrell ce au strălucit în disputa de vineri, a acordat un interviu site-ului Total Baschet. Americanul spune că "lupii" sunt plini de încredere, însă în ciuda rezultatelor pozitive, Petty și compania nu se vor culca pe o ureche, deoarece bucureștenii mai pot avea un cuvânt de spus.

Cum au fost încleștările cu Dinamo ?

Ne simțim grozav după cele două victorii, în special că traversăm o perioadă nefastă. Ne impunem și jucăm ca o adevărată familie, iar asta arată ce fel de club este CSȘ Giurgiu.

Ce a înclinat balanța în favoarea voastră ?

Aș spune că ritmul meciului. Noi am fost la cârma jocului în prima partidă. În disputa a doua am evoluat după "tempo-ul" lor și din fericire, am reușit să controlăm situația, ieșind victorioși.

Te afli într-un vizibil progres. Ce s-a schimbat în abordarea ta față de prima parte a sezonului ?

Consider că este vorba de încrederea în propriile forțe. În momentul în care un meci este terminat, indiferent de scor, se poate învăța o lecție. Orice minut petrecut pe parchet este o șansă de a acumula experiență și de a te integra în sistem.

CSȘ Giurgiu conduce la general cu 2-0 pe Dinamo, la fel cum s-a întâmplat cu Timba în manșa precedentă. Totuși, timișorenii au revenit și au reușit chiar să încheie seria. Vă temeți să nu se repete istoria și împotriva bucureștenilor ?

Ne aducem aminte cu amărăciune de ce șansă am ratat acum câteva săptămâni. Acea serie ne este prezentă în memorie și încă ne doare. Vom face tot posibilul să nu trecem printr-o situație asemănătoare.

Vă poate surprinde Dinamo cu ceva având în vedere întâlnirile din actuala stagiune ?

Bineînțeles. Ei sunt o formație tânără și înfometată după succes, deci mă aștept la o luptă crâncenă pe terenul lor. Va fi o dispută atractivă în București.   

*Foto: Biro Zoltan 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!