Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chrissy Givens, 43 eficienta cu Satu Mare

Dan Oancia

Dan Oancia
20.10.2014

În ciuda începutului ezitant de partidă, în care a fost condusă după primele 10 minute cu 16-18, CSM Târgoviște a răsturnat balanța jocului în favoarea lor. Târgoviștencele au ajuns astfel la a patra victorie consecutivă în LNBF, mergând „ceas” după înfângerea din prima etapă. În schimb, Satu Mare rămâne fără victorie în deplasare, fiecare pierzând-o la diferență mare de puncte.

Cea mai bună jucătoare a întâlnirii a fost de departe Chrissy Givens. Chiar dacă nu a făcut parte din „cvintetul” de start, Givens a contribuit la victoria echipei sale cu 31 de puncte, șase recuperări și 5 pase decisive. Eficiența ei totală a ajuns la 43!

Din 15 aruncări din interiorul semicercului 13 au intrat prin inel, având un procentaj de reușită la 87%, neîncercându-și niciodată norocul de „afară”. A fost pusă de cinci ori la linia de libere, transformând toate aruncările. Din totalul de șase recuperări, cinci le-a făcut pe fază defensivă, iar una pe atac.

Și Monique Coker a avut o evoluție foarte bună, fiind aproape de un „double-double” cu 20 de puncte, opt recuperări și o pasă decisivă. CSM Târgoviște va juca în etapa a șasea a Ligii Naționale de Baschet Feminin în deplasare, la Rapid București, miercuri, 22 octombrie.

*Foto: etargoviste.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe adresademail :

    Iar esti varza
    Stimate Dan Oncia, de unde stii ca nu a facut parte din cinci-ul de start? Ti-am scris ca si articolul initial despre acest meci l-ai facut varza...vai de capul tau!

    cu 9 ani în urmă (21.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe adresademail :

    tot pentru Oncia
    Daca te uiti la statistica oficiala, reala, a meciului, ce poate fi accesta pe site-ul federatiei, http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/liga-nationala-de-baschet/meciuri/2983463#mbt:17-400$t&0=1 , ai observa ca jucatoarele cu asterisc inaintea numelui au facut parte din 5-ul de start. Elementar!

    cu 9 ani în urmă (21.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!