Stiri Cupa României Feminin

Christina Zidaru: “Avem nevoie de timp și de răbdare”

Marius Petri

Marius Petri
19.09.2014

Nou-intitulata BCM Tymes Timișoara începe sâmbătă anul competițional 2014-2015 pe terenul gălățencelor de la Phoenix. Într-un duel care va începe la ora 18:30 și va conta pentru Cupa României, formația bănățeană va debuta cu o formulă schimbată în proporție mare față de sezonul precedent. Una dintre baschetbalistele care au fost și anul trecut pe malul Begăi, Christina Zidaru, a vorbit pentru TotalBaschet despre impresiile din presezon și aștepările în ceea ce privește noua stagiune:

Ce așteptări ai de la primul meci oficial din acest sezon?

Deși primul meci e la Galați, nu vreau să pun la socoteală drumul lung până acolo. Ne dorim să câștigăm. Vom intra pe parchet cu gândul la victorie și, bineînțeles, vom da totul pe teren.

Care este opinia ta în privința lotului din acest an?

În acest an au venit multe jucătoare noi la echipă. Ne trebuie timp pentru a ne forma legăturile de joc, lucrăm la asta la fiecare antrenament. Meciule amicale ne-au ajutat să ne mai cunoaștem una pe alta pe teren. Cred că ne va fi mai ușor să intrăm în play-off în acest an, dar, repet, avem nevoie de timp și de răbdare.

Ce părere ai despre lupta la titlu?

Probabil că bătălia pentru titlu se va disputa, ca în anii trecuți, între Alba Iulia, Arad, Sf. Gheorghe și Târgoviște. M-a uimit puțin diferența de scor din Supercupă, dar sezonul e lung, toate echipele vor avea suișuri și coborâșuri. Asta mă face să mă gândesc că poate și o altă echipă, în afară de cele patru menționate, să producă o surpriză.

Care sunt obiectivele tale personale pentru acest sezon?

Obiectivul principal este să cresc valori pentru a putea să îmi ajut echipa să ajungă cât mai sus în campionat. Pentru asta voi munci la antrenamente, iar când voi intra pe teren voi da tot ce pot.

*foto: sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!