Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Christina Zidaru: „Vom lupta să ajungem cât mai sus în clasament”

Valentin Todea

Valentin Todea
10.10.2015

Formația bănățeană primește astăzi vizita celor de la CSM Satu Mare, într-o partidă din a treia etapă a LNBF. Înaintea acestei partide, site-ul nostru a vorbit cu baschetbalista trupei de pe Bega, Christina Zidaru.

Despre evoluția echipei până în acest moment, sportiva ne-a declarat:

„Ținând cont de accidentările din echipă, rezultatele de până acum sunt mulțumitoare. Ne-am atins obiectivul câștigând împotriva echipei din Cluj.”

Referitor la duelul cu CSM Satu Mare, Christina ne-a declarat următoarele:

„Cu toate că este catalogat ca fiind ușor, noi ne vom respecta adversarul și vom trata meciul cu maximă seriozitate. Trebuie să avem grijă să nu apară accidentări noi pentru că ne așteaptă meciuri importante.”

Întrebată fiind despre obiectivul echipei din acest sezon, jucătoarea a răspuns:

„Obiectivul nostru este calificarea în play-off. Mai sunt multe meciuri până la finalul campionatului. Se pot produce surprize. Noi vom lupta să ajungem cât mai sus în clasament.

În privința necesității unor întăriri la nivelul lotului, aceasta a specificat:

„Până acum nu am reușit să jucăm două meciuri în efectiv complet, așa că nu ne putem face o idee despre capacitatea maximă a echipei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!