Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee: ,,Jucăm pentru suporteri și ȋncercăm să facem tot ce putem”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
05.02.2015

Pivotul american Christopher Lee prefațează partida pe care echipa sa, CSU Atlassib Sibiu, o va disputa mâine, ȋncepând cu ora 18:00, ȋn Sala ,,Transilvania”, ȋmpotriva formației U BT Cluj-Napoca.

,,Clujul este un mare rival al nostru, joacă foarte bine și cred că va fi un meci dificil. Așa a fost și meciul cu ei, de anul trecut, din Play-Off. De fiecare dată când jucăm cu ei e dificil, dar ca și adversar, așa îți și dorești să fie. Suporterii noștri sper să continue să vină la sală, să ne susțină. Pentru ei jucăm și încercăm să facem tot ce putem”, Christopher Lee.

Confruntarea va fi transmisă ȋn direct pe Digi Sport.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!