Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee: ,,Trebuie să ne revenim și să câștigăm”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
11.03.2015

christopher lee

CSU Atlassib Sibiu dispută ȋn această seară un meci decisiv ȋn lupta pentru un loc de play-off. O ȋnfrângere cu CS Gaz Metan Mediaș i-ar scoate definitiv din drumul spre play-off. Pivotul lui CSU Sibiu, Christopher Lee, a vorbit ȋnaintea meciului despre importanța unui rezultat pozitiv.

,,Meciul este unul foarte important. Trebuie să ne revenim și să câștigăm, așa cum obișnuiam să o facem, pe teren propriu, pentru că nu am mai câștigat de mult. Amândouă echipele se luptă să ajungă în Play-Off. Ei joacă foarte dur, au un joc de echipă bun, așa că va trebui să facem și noi același lucru. Sper să avem alături toți fanii pentru că avem nevoie de energia pe care ne-o transmit și abia aștept să îi revăd”, a declarat Christopher Lee.

CSU Atlassib Sibiu - CS Gaz Metan Mediaș va avea loc astăzi, ȋncepând cu ora 18:00, ȋn Sala ,,Transilvania” din Sibiu și va fi transmis ȋn direct pe Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!