Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee, la al 6-lea double-double din acest sezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.02.2014

Pivotul formației CSU Sibiu, americanul Christopher Lee, a reușit să termine pentru a 6-a oară în acest sezon în double-double, în meciul câștigat de echipa sa împotriva Energiei Rovinari, scor 75-71. 

Astfel, baschetbalistul de peste ocean a pus pe tabelă în disputa cu oltenii 17 puncte, având și 12 recuperări (10 defensive, 2 ofensive), totul în 36 de minute jucate. De asemenea, Lee a mai contribuit cu 3 pase decisive, 2 capace, o intercepție și o minge pierdută, având astfel un indice la eficiență de 27 de unități, aceasta fiind cea mai bună cifră a partidei. Chris Lee a terminat confruntarea cu procentaje de 46% (6/13) la aruncările de la 2 puncte, respectiv 100% (5/5) de la linia de libere. 

Și în partida tur dintre Sibiu și Energia, disputată la Târgu Jiu, baschetbalistul pregătit de Miodrag Perisic a terminat în double-double cu 15 puncte și 16 recuperări, iar celelalte 4 performanțe de genul acesta s-au consemnat împotriva unor echipe precum ”U” BT Mobitelco (15 pct/15 rec), Gaz Metan Mediaș (12 pct, 10 rec), BCM U Pitești (20 pct, 13 rec), respectiv BC Timișoara (16 pct, 11 rec).

Christopher Lee a jucat în toate cele 16 meciuri ale Sibiului din acest sezon, acumulând medii de 11.1 puncte, 9.3 recuperări, 2.5 pase decisive, 1.0 intercepții, 1.0 capace, 2.1 mingi pierdute și 17.5 la eficiență, totul în 28:42 minute jucate. 

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!