Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee se alătură lotului lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.01.2017

SCM U Craiova a operat ultimul extra transfer. Formația olteană l-a acontat pe Christopher Lee, după cum anunțată sportuldoljean.ro. Pivotul american revine în România după ce a mai evoluat între 2012 și 2015 la CSU Sibiu.

În vârstă de 33 de ani, Christopher Lee măsoară 2.06 metri și este un jucător de poziția 5. În sezonul precedent el a evoluat în Tunisia pentru ES Rades.

În perioadă petrecut la Sibiu, Christopher Lee a bifat 78 de apariții în Liga Națională de Baschet Masculin unde a avut medii statistice de 12.7 puncte, 9.3 recuperări, 1.8 pase decisive și 1.1 capace pe meci. El a jucat și 10 partide în Cupa României unde a strâns în medie 17.0 puncte, 7.9 recuperări și 1.9 pase decisive.

Christopher Lee este absolvent al universității South Carolina, iar în cariera profesionistă a mai jucat în Mexic, Uruguay,Chile și Portugalia.

Lee poate debuta pentru SCM U Craiova chiar în partida de sâmbătă când oltenii primesc vizita campioanei, CSM CSU Oradea.

foto. sportuldoljean.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    In prima faza am citit doar Lee si ma gandeam la Gerald si cati bani au astia de la Craiova in ultima vreme. Christopher e un jucator bun dar cred ca e prea tarziu pentru olteni sa mai salveze ceva in acest sezon si nu ii vad pe jucatorii astia sa ramana si la anul acolo. Ceva e putred rau la echipa asta si aceste mutari sunt foarte ciudate.

    cu 7 ani în urmă (20.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!