Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee termină meciul de la Piteşti cu minus la eficienţă

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.03.2014

Lee

Christopher Lee a avut o seară dificilă, în ciuda faptului că CSU Sibiu a câştigat un nou meci. În etapa a 22-a, ardelenii au câştigat la Piteşti cu scorul de 80-69. În cadrul acestei întâlniri, pivotul american al Sibiului a terminat cu minus la eficienţă.

În 21:43 minute de joc, el a avut 0/4 la aruncările de două puncte şi 1/4 la linia de pedeapsă, pentru un total de un punct. Pivotul american a mai adăugat 5 recuperări, o intercepţie şi 6 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de -6.

Din echipa antrenată de Perisic, Lee a fost jucătorul cu cele mai multe posesii pierdute. Este primul meci din acest sezon în care Chris termină cu minus la eficienţă.

Chiar şi cu această evoluţie modestă, americanul râmâne cu medii solide. În 20 de meciuri, Lee a înregistrat medii de 9.9 puncte, 9.2 recuperări, 2.3 pase decisive, 0.9 intercepţii, 1.1 capace şi 2.2 posesii pierdute, pentru 16.1 la eficienţă. El are procentaje de 46.6% la două puncte, respectiv 72.3% la linia de pedeapsă.

foto: Răzvan Păsărică

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    Revansa
    Christopher asteptam revansa, prima ocazie este chiar miercuri la Craiova, ar fi timpul sa te ridici la nivelul colegilor ptr ca in ultimul timp se intampla ceva cu tine...bafta miercuri la Craiova!

    cu 10 ani în urmă (08.03.2014) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Lee
    N-o sa fie un capar de tara daca se revanseaza totusi tocmai sambata,pe teren propriu,contra lui Dragan...Oricum,e un jucator excelent,care a ajutat enorm Sibiul,

    cu 10 ani în urmă (09.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!