Stiri

Christopher Lee va juca în Olanda din sezonul viitor

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.08.2014

Christopher Lee a semnat cu formația olandeză SPM Shoeters Den Bosch. Pivotul pleacă de la Sibiu după ce a jucat pentru CSU timp de două sezoane. Jucătorul a postat pe un site de socializare faptul că din sezonul viitor va juca în țara lalelelor.

În sezonul trecut, Chris Lee a jucat 30 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin în sezonul precedent și a avut medii pe partidă de 11.0 puncte, 9.0 puncte, 2.0 pase decisive și 1.1 capace.

În cariera sa, Chris Lee a mai jucat în Portugalia la Esgueira și Ovarense, în Spania la Planasa NV, în Mexic la Guerreros și în Uruguay la Malvin.

SPM Shoeters Den Bosch a pierdut finala campionatului olandez din sezonul trecut în fața celor de la Gronigen. Formația din Den Bosch va evolua în EuroChallenge în stagiunea care urmează. Olandezii fac parte din Grupa A alături de Sodertalje BK, Ratiopharm Ulm și Enel Basket Brindisi.

foto: rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!