Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cinci jucători ai Sibiului în double digit la Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.03.2018

BC CSU Sibiu a obținut al 15-lea succes în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce s-a impus cu scorul de 79-72 pe terenul lui SCM U Craiova. Formația de pe Cibin și-a consolidat poziția de lider în  clasament după victoria din Bănie. BC CSU Sibiu a avut cinci jucători în double digit în Bănie și alții doi au fost aproape să termine cu cel puțin 10 puncte marcate.

Monyea Pratt a fost cel mai bun sibian în Oltenia. Versatilul jucător american a încheiat jocul cu 14 puncte, 11 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și 5 mingi pierdute. În cele 35 de minute petrecute pe parchet, Pratt a marcat 4/8 de la 2 puncte, 1/3 de la 3 puncte și 3/6 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 15 unități și +5 la capitolul „+/-”.

De pe banca de rezerve, trei jucători au avut contribuții importante. Marcel Davis a venit cu 12 puncte, iar Radu Paliciuc și Jordan Williams  au adăugat fiecare câte 10 puncte.

Tyler Laser, principalul marcator al lui BC CSU Sibiu, a reușit la rândul său să atingă borna de 10 puncte marcate. El a avut o prestație ofensivă destul de ștersă cu 3 aruncări reușite din 10 încercări din acțiune.

Mirel Dragoste și Chris Cooper au fost la rândul lor aproape să termine în double digit, fiecare adăugând pe tabela de marcaj câte 9 puncte.

foto: sportpictures.eu

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Greu. Din nou un meci mai modest, dar ce contează, pe lângă victorie, e faptul că am putut din nou să ridicăm nivelul când și cât a trebuit. Craiova foarte subțire din păcate (pentru ei). Pratt, din nou, omul decisiv; Cooper impecabil în apărare, Williams din nou foarte bun pe faza ofensivă în cele 10-15 minute pe care le poate juca momentan, Laser și Kinnard mai modești.
    Încheiem returul pe 1 și așteptăm contracandidatele să se răpună între ele.

    cu 6 ani în urmă (07.03.2018) Raspunde
  • 76ers :

    ...
    Hm...eu inca nu inteleg cum intr-un meci toate deciziile 50-50 se dau in favoarea unei echipe dar ce mai conteaza m-am obisnuit deja. Pana la urma meciul a fost pierdut de Craiova, Sibiu a fost acolo si a stiut sa profite de greselile lor, putin noroc la unele faze, putin ajutor si de la fluierasi...

    cu 6 ani în urmă (08.03.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    MANAGEMENT !!!!!!!
    ata cum o echipa cu un buget similar cu cel al Craiovei defileaza prin acest campionat de "vedete" platite mai bine ca in liga ADRIATICA.
    Doar ca noi nu reusim sa aducem decat parnai de baschetbalisti, la preturi de preturi. Si care pleaca cand vor, cum vor si unde vor. Iar cand treuie sa ii dai afara ca nu joaca nimic nu poti pentru ca au contract FIBA garantat.
    Si iata cum cu complicitatea unor conducatori de club, mitomani, am ajuns raiul escrocilor in baschet. Nu tu performanta la echipe de club, nu tu performanta la echipa nationala, dar in schimb avem salarii care uneori depasesc nivelul echipelor din Franta.
    Si iata cum a ajuns un adevarat sport sifonarea banului public prin mimarea unei pretinse activitati sportive.
    P.S. Acum daca nu mai avem cat si la ce jucatori sa umflam salariile aducem si asa zisi antrenori. Daca se poate unii cu multe diplome si rezultate zero
    INTREBARE : PANA CAND ??????????

    cu 6 ani în urmă (08.03.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    bench players
    Sigurul lucru bun, pe langa faptul ca am castigat, evident, este faptul ca putem in sfarsit sa jucam intr-o rotatie destul de adanca de 9 jucatori, iar cei care vin de pe banca reusesc sa contribuie decisiv la victorie. Urmeaza 3 meciuri cu dedicatie pentru ei.

    cu 6 ani în urmă (08.03.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Aș spune că doar 8, cel puțin în meciurile cu miză. Din păcate, Popescu e la capăt de drum, aseară în cele vreo 5 minute jucate, alerga lejer de la un panou la altul... Dar poate sunt eu nedrept.

      cu 6 ani în urmă (08.03.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSU
    Deocamdată experimentul cu americani a dat roade si nu vad vreun motiv să nu dea si de acum înainte. Astfel cum în fotbal sunt brazilienii, în baschet sunt americanii. Marele merit îl are insa conducerea, în special Dan, pt inchegarea unui lot cu personalitati diferite si luarea unor măsuri drastice atunci când se impuneau, dar si selectia f bună. Bravo!

    cu 6 ani în urmă (08.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!