Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cinci jucători ai Sibiului au terminat în double-digits meciul cu BC Mureș

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.04.2017

CSU Sibiu este la o victorie de semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a încheiat cu succes meciul 3 al seriei cu BC Mureș. Victoria a venit după o repriză de prelungiri, cele 40 de minute regulamentare de joc terminându-se la egalitate: 74-74. La final, sibienii s-au impus la o diferență de două puncte: 89-87. 

Dan Fleșeriu a rulat doar șapte jucători în partida cu BC Mureș. Galben-albaștrii au depus un efort colectiv pentru a câștiga confruntarea, cinci dintrei ei terminând meciul în double-digits. 

Cel mai bun jucător al lui CSU Sibiu a fost Bogdan Popescu, baschetbalistul român totalizând 19 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă și două intercepții. Popescu a intrat titular și a evoluat 35:02 minute, acumulând un indice al eficienței de 20 de unități. 

Al doilea cel mai bun marcator al sibienilor a fost Igor Mijajlovic. Căpitanul lui CSU Sibiu a marcat 17 puncte în 31:58 minute de joc, la care a mai adăugat 2 recuperări și 5 pase decisive. 

Kevin Hardy a fost jucătorul care a evoluat cel mai mult pentru CSU Sibiu. Americanul a jucat 42:36 minute, timp în care a totalizat 14 puncte, 5 recuperări, 8 pase decisive și 3 intercepții. 

Radu Paliciuc a venit de pe banca de rezerve cu un suflu de energie pentru sibieni, ajutându-i să încheie în avantaj prima repriză. Românul lui CSU a avut 3x3 de 3 puncte după primele două sferturi de joc, reușind să totalizeze 13 puncte până la finalul meciului.

Tot cu 13 puncte a încheiat meciul și Boris Lalovic, care a evoluat 33:04 minute. Lalovic a mai reușit 8 pase decisive, două pase decisive și o intercepție. 

Pentru CSU Sibiu au mai marcat Chris Cooper  (9 puncte) și Marcel Davis (4). 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Ca la Mures...
    ar zice unii carcotasi ( din categoria vinatori de pixeli albastrii ) care ar considera acest articol ca o replica a distinsei d-ne (d-re) Matusoiu la articolul anterior postat de dl. Baraian, cu o concluzie statistica similara.
    Da, 5 double digits la Mures si 5 la Sibiu dar....
    Diferenta (imbucuratoare de altfel) este ca la CSU Sibiu este un double de double digits autohton, jucatori neaosi cum s-ar zice.
    Deci se poate...
    Sper sa prolifereze acest fenomen.. .sa nu ramana exceptia care sa confirme regula invocata de colegul "3punkte" in comentariul facut la articolul d-lui Baraian.
    Oricum, ambele echipe merita aplauze la scena deschisa.

    cu 7 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!