Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cine absentează din lotul Asesoftului în meciul de la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.11.2013

CSU Asesoft Ploiești are șapte jucători străini valizi sub contract. Cel de-al 8-lea, Jonte Flowers, este indisponibil, fiind operat de curând ca urmare a rupturii tendonului lui Achile. 

Astfel, la jocurile din Liga Națională, antrenorul Vladimir Arnautovic este nevoit să lase de fiecare dată câte un jucător în afara lotului. Acest lucru trebuie să-l facă și duminică (17.11), la meciul de la Oradea, cu CSM-ul din localitate.

Rămâne de văzut pe cine va lăsa în afara lotului, însă pentru a ne face o idee cu privire la faptul că Asesoftul rotește străinii pe care îi are la dispoziție să invit să ne amintim cine a stat la

precedentele partide ale prahovenilor în acest sezon competițional:

Cupa României, cu Timba Timișoata

- manșa 1 - Gerald Lee
- manșa 2 - Alhaji Mohammed

Liga Națională
- etapa 1, Gaz Metan Mediaș - Filip Adamovic
- etapa 2, BCM U Pitești - Crhsi Dunn
- etapa 3, BC Timișoara - Dragan Zekovic
- etapa 4, Concordia Chiajna - Vladimir Tica
- etapa 5, BC Mureș - Rawle Marshall
- etapa 6, Steaua CSM București - Alhaji Mohammed
- etapa 7, Farul Constanța - Alhaji Mohammed, Gerald Lee și Vladimir Tica

Observăm, așadar, că niciun jucător străin nu a fost folosit în toate meciurile din competițiile interne. Mohammed a absentat la trei din cele nouă partide disputate până în prezent, Lee și Tica au ratat două meciuri, iar Adamovic, Dunn, Zekovic și Marshall au fost în afara lotului o singură dată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!