Stiri Juniori U20 Masculin

Ciprian Ţelinoiu: “Sperăm ca Mureşul să producă o surpriză şi să câştige meciul cu Ploieşti”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
29.04.2013

Ciprian Ţelinoiu

Ciprian Ţelinoiu a vorbit pentru cititorii TotalBaschet.ro despre victoria cu SCM Craiova şi despre ultimul meci al dinamoviştilor de la Turneul Final ce se va desfăşura marţi.

A fost un meci frumos, competitive. Echipa olteană este o echipă care după părerea mea ar fi meritat să urce pe podium. Am câştigat la 1 punct, a fost un meci foarte greu, oboseala şi-a pus amprenta asupra echipelor şi asta s-a văzut şi în joc. Din păcate nu a fost un joc spectaculos dar până la urmă e un turneu final şi importantă e victoria. Diferenţa s-a făcut pe final în urma câtorva acţiuni bune ale colegilor mei, ne-am apărat şi bine la ultima fază şi am reuşit să câştigăm meciul. Până la urmă victoria rămâne victorie şi la 1 punct şi la 20 de puncte.

Mâine este o zi foarte interesantă şi decisivă pentru turneul acesta. O eventuală victorie mâine împotriva sibienilor ne asigură locul 2. Sperăm să reuşim acest lucru şi să aşteptăm rezultatele celorlalte două meciuri pentru a vedea exact clasamentul final. Noi regretăm ultimul sfert împotriva celor de la Ploieşti pentru că nu am putut să ne pastrăm calmul şi concentrarea şi am pierdut diferenţa de 20 de puncte şi am pierdut acel meci. Acum am fi fost campioni din punct de vedere matematic şi nu mai conta ultimul meci, dar, cum astfel de surprize fac sportul să fie atât de frumos, noi sperăm ca Mureşul să producă mâine dimineaţă o surpriză şi să câştige meciul cu Ploieşti, surpriză care ne-ar clasa pe noi pe primul loc.

Foto: Arhivă personală

1 comentariu la aceasta stire:
  • Kevin :

    .....LNB
    Da , victoria e victorie si la 1 punct si la 20,dar voi ati jucat in LNB anul acesta, ati prins multe minute pe teren fata de marea majoritate a componentilor echipelor cu care ati jucat acum la Timisoara.Cu experienta vostra, sa castigi 2 (doua) meciuri la 1 punct cu o echipa de LNB spune multe......si acum mai doriti si locul I. Mai bine asteptati pana la anul.

    cu 10 ani în urmă (30.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!