Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Ţelinoiu: “Sper să putem să le ţinem piept”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.01.2013

CS Dinamo Bucureşti a terminat turul Ligii Naţionale de Baschet masculin pe ultima poziţie a clasamentului, dinamoviştii fiind învinşi în toate cele 15 partide disputate. În prima etapă a returului LNBM, gruparea juvenilă antrenată de Nicolae Toader va primi vizita celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca. Întâlnirea va avea loc la Arena de Baschet, miercuri, cu începere de la ora 17:00.

Total Baschet a luat legătura cu Ciprian Ţelinoiu, tânărul fundaş al celor de la CS Dinamo Bucureşti, cel care a prefaţat partida de miercuri:

Deşi am terminat turul campionatului fără vreo victorie înregistrată, fiind cea mai tânără echipă, am făcut multe greşeli în anumite momente cheie ale meciurilor pe care am fi putut să le câştigăm, cauzate de lipsa experienţei, experienţă pe care cu toţii o acumulăm prin minutele de joc petrecute pe teren. Este o oportunitate pentru noi, jucătorii români tineri, cei de la Dinamo, să căpătăm experienţă şi să învăţam din greşeli. În returul campionatului sper să facem meciuri din ce în ce mai bune, să creştem atât individual cât şi ca echipă pentru a încerca să obţinem câteva victorii. Consider că am învăţat multe lucruri din acest tur de campionat şi cu siguranţă vom face tot posibilul să nu mai greşim aşa mult.

În următorul meci vom întâlni U Mobitelco Cluj-Napoca. Având în vedere că va fi televizat vom încerca să jucăm cât mai bine, să demonstrăm tuturor că şi românii pot juca la un nivel înalt. Meciul tur de la Cluj l-am pierdut la 10 puncte, sperăm să facem un meci la fel dacă nu mai bun. Clujul vine după o victorie importantă în faţa celor de la Oradea. Sper să putem să le ţinem piept. 

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!