Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Mihai: „Ne dorim foarte mult să câștigăm meciul cu Farul”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.03.2014

Concordia Chiajna și Farul Constanța, ultimele două clasate din Liga Națională, dau piept astăzi, începând cu ora 14:00, în Sala Sporturilor din Chiajna. Ciprian Mihai, baschetbalistul formației ilfovene, a vorbit despre partida în care se va decide cine va termina pe ultima poziție în LNBM la finele sezonului regulat. 

„Având în vedere faptul că suntem două echipe apropiate valoric, cred că în această partidă formația care va învinge va fi cea care va avea dorința mai mare. Ne dorim foarte mult să câștigăm meciul cu Farul Constanța și ca să reușim asta trebuie să reducem din mingile pierdute și să dăm totul pe teren. Nu va fi ușor să reușim victoria mult așteptată, dar am încredere în forțele noastre și sper că vom fi constanți pe tot parcursul meciului. Dacă totul merge cum am plănuit și cum ne-am pregătit, consider că vom bifa al doilea succes în acest campionat”, a declarat Ciprian Mihai pentru TotalBaschet

Chiajna și Farul sunt singurele echipe din Liga Națională care au la activ doar o singură victorie, având astfel 21 de înfrângeri și 23 de puncte acumulate până în prezent. Singura victorie consemnată de elevii lui Vlastimir Vukadinovic în actuala stagiune a venit în etapa a 7-a, atunci când au trecut de Timba Timișoara cu 75-71. De cealaltă parte, prima și ultima victorie a „marinarilor” s-a consemnat chiar în partida tur cu Chiajna, scor 78-54, aceasta fiind prima întâlnire directă din istoria celor două echipe.

*Foto: Răzvan Păsărică 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!